Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Ζέτα Μακρυπούλια: «Θα παραστεί στη δίκη του Φιλιππίδη, δεν αποφεύγει την ευθύνη»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε το βράδυ της Πέμπτης το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το σώσε» στο θέατρο Παλλάς.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, με τους δημοσιογράφου να ρωτάνε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την Ζέτα Μακρυπούλια και το γεγονός ότι έχει κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, βέβαια, εχθές δεν παρέστη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τόνισε: «Δεν έχουμε συζητήσει με την Ζέτα Μακρυπούλια για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Θα παραστεί όμως. Η Ζέτα δεν αποφεύγει την ευθύνη».

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day:

 

Να σου θυμίσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια θα ερωτηθεί εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση την επίμαχη περίοδο, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ η Αλίνα Κοτσοβούλου θα κληθεί να απαντήσει αν ήταν εκείνη που της τηλεφώνησε για να την καλέσει στο θέατρο «Ήβη».

Από την άλλη, η Θάλεια Ματίκα θα κληθεί να μιλήσει για συνομιλία που φέρεται να είχε με την νεαρή καταγγέλλουσα η οποία έκλαιγε στις τουαλέτες μαγαζιού όπου ήταν καλεσμένοι.

Read More

And More