Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί το θυμίζεις τώρα εσύ αυτό; Δεν θέλω να το συζητήσω καθόλου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου την Παρασκευή 20/10.

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου και για την επιλογή της να μην δώσει ξανά συνέντευξη, μετά την τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, όπου κάποιες δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαν σχολιαστεί αρνητικά.

Η ηθοποιός τότε δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, καθώς είναι κάτι που θέλει να αφήσει στο παρελθόν της και δεν θέλει να το συζητάει.

«Γιατί το θυμίζεις τώρα εσύ αυτό; Τι λόγο έχεις ενώ κάνουμε τόσο ωραία συνέντευξη να θυμίζεις πράγματα τα οποία ποτέ δεν ήταν σαφή. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα, ο καθένας ας είναι με τις απόψεις τους και εγώ θα είμαι με τις δικές μου. Δεν θέλω να συζητήσω καθόλου. Από τότε δεν θέλω να ξαναδώσω συνέντευξη πουθενά. Ο κόσμος θέλω να με βλέπει μόνο μέσα από την εργασία μου και με τιμάει μέσα από την εργασία μου. Ο κόσμος που έχει και μυαλό καταλαβαίνει ακριβώς τι λέει ένας άνθρωπος και όχι αυτά που χρειάζονται κάποιοι για να μπορέσουν να επιβιώσουν», είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε πως «ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά».

«Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Παράλληλα η αγαπημένη ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενη στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;» αναρωτήθηκε προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

«Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;» είχε τονίσει αποκαλύπτοντας ότι είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Read More

And More