Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Τα social media με τρομάζουν, δίνεις μια συνέντευξη και απομονώνουν μια πρόταση»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» που πρωταγωνιστεί, τον αγώνα που δίνουν οι καλλιτέχνες αλλά και για την κόρη της, Μαρία Χάνου.

«Όλα όσα γίνονται γύρω μας μπορούν να με κάνουν να χάσω την αισιοδοξία μου επειδή δεν έχουμε δύναμη να κάνουμε τίποτα. Κάνουμε έναν αγώνα με τις καταλήψεις των ηθοποιών. Θα δούμε τι θα κερδίσουμε. Το ότι υπάρχει γνώση με οδηγεί στο φως. Όσο έχω δύναμη δεν μπορεί να μου κάνει κάνεις κάτι. Είμαι βέβαιη ότι έχω ξανασυναντηθεί με κάποια πράγματα.

Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν ενσαρκώσεις για να το πιστέψεις. Κάνοντας διδασκαλίες για τους συμπαντικούς νομούς πήρα όλες τις απαντήσεις. Η τέχνη και το θέατρο ήταν ο δρόμος μου. Δεν ήμουν όμως από τα κορίτσια που κάθονται στον καθρέφτη και κάνουν show» ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Μου αρέσει να γελάνε οι άνθρωποι γι’ αυτό και η ζωή με οδήγησε στην κωμωδία παρόλο που έλεγα ότι είμαι δραματική ηθοποιός. Έχασα μικρή τον μπαμπά μου και μεγαλώσαμε δύσκολα γι’ αυτό και ήθελα να βλέπω τους ανθρώπους χαρούμενους. Δεν με φοβίζει η έκθεση. Αλλά τα social media με τρομάζουν. Δίνεις μια συνέντευξη και απομονώνουν μια πρόταση και σε κρίνουν γι’ αυτή χωρίς να έχουν δει πως έχεις φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα. Δεν μπαίνω να δω τι μου γράφουν και να απαντήσω» τόνισε η ηθοποιός.

Για την κόρη της, Μαρία Χάνου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε: «Λένε ότι δεν μπορείς να αποφύγεις ως μαμά να γίνεις σαν τη μαμά σου. Νομίζω ότι κάποια χαρακτηριστικά είναι πολύ βαθιά. Όταν κάνω φάουλ ως μαμά το καταλαβαίνω αμέσως και η Μαρία θα μου πει “ρε μαμά”. Το λάθος είναι να νομίζεις ότι παιδί σου είναι πάντα το μωρό σου. Η Μαρία δεν ήθελε να παίξουμε μαζί, άλλα τώρα νομίζω ότι θα ήθελε και η ίδια. Με μεγάλη χαρά θα έπαιζα με την κόρη μου. Μ’ αρέσει που προσεγγίζει κάτι με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι εγώ».

 

«Στην χαρτοπαιξία νιώθω πιο πολύ ο εαυτός μου. Παίζω με φίλους και γελάμε, βριζόμαστε, μαλώνουμε και δεν σκέφτομαι τίποτα. Με τους φίλους μου είμαι ο εαυτός μου. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι στην ανθρωπότητα θα ήταν ο φθόνος. Να είμαστε χαρούμενοι όταν ο άλλος έχει φτιάξει τη ζωή του. Θα ήθελα στον κόσμο να υπάρχει χαρά. Ό,τι σου δίνει χαρά πήγαινε. Ονειρεύομαι καλές συνεργασίες αν παίξω κάποια πράγματα ακόμα».

Read More

And More