Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Την εποχή του Παρά 5 δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με ιδιωτικότητα»

Το Mega Καλημέρα και ο Κώστας Τσουρός συνάντησαν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς τις επόμενες ημέρες.

Μεταξύ άλλων, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε και στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός αλλά και για τα παιδικά χρόνια της.

«Έτσι έπρεπε, να γίνω ηθοποιός. Ό,τι γινόμαστε έχουμε κάνει το σχέδια πριν έρθουμε σε αυτή την ενσάρκωση. Ήμουν αντιδραστική. Με είχε κλειδώσει η μαμά για να μην βγω. Πήδηξα από τον ακάλυπτο στο διπλανό σπίτι, πέρασα από μέσα και βγήκα ραντεβού. Η μαμά έδινε ξύλο, για αυτό και οι θυμοί είναι πολλοί. Τον πατέρα μου τον έχασα, όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο. Η «απώλεια» του πατέρα μου με έκανε να ξέρω πως οι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Για τον πρώην σύζυγό της σημείωσε πως, «κρατάμε πολύ καλές σχέσεις, τώρα είναι 1 εκατομμύριο φορές καλύτερα από όταν ήμασταν μαζί».

Ποια ήταν η αντίδραση της αγαπημένης ηθοποιού όταν η κόρη της, της ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός; Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξομολογήθηκε: «Όταν υπάρχει παιδί και ο ένας το στερείται σε έναν χωρισμό, υπάρχει περίοδος δύσκολη, γιατί η κόρη μου έμεινε με εμένα. Όταν μου είπε η κόρη μου πως θα γίνει ηθοποιός, έγινε μεγάλη φασαρία, τώρα την θαυμάζω. Όταν είπα στην μητέρα μου πως πέρασα σε δραματική σχολή μου έκλεισε το τηλέφωνο», αποκάλυψε με ειλικρίνεια η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Για την «παράνοια» του «Παρά 5» δήλωσε: «Με το “Παρά 5” γινόταν χαμός, με σόκαρε εξαιρετικά, αλλά τότε ήμουν σε περίοδο ψυχοθεραπεία και με βοήθησε πολύ. Και με ψυχοθεραπεία έχω ”ξεφύγει”, την εποχή του ”Παρά 5” δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με ιδιωτικότητα, ”φεύγει” το μυαλό σου. Εννοείται μπορεί να ψωνιστείς, όταν όπου πας σου ανοίγουν δρόμους».

Read More

And More