Ελισάβετ Κυρίτση: Γάμος στη Νότια Κορέα για τη δημοσιογράφο του Star – Όλα όσα έγιναν στην τελετή

Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος του Star, Ελισάβετ Κυρίτση τον σύντροφό της, Μιον Τσολ στη Νότια Κορέα, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 16/5 στο Breakfast@Star.

Η πρωινή εκπομπή έδειξε πλάνα από την τελετή, που ετοιμάστηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ η Ελισάβετ Κυρίτση μίλησε σε ζωντανή σύνδεση για το ευτυχές γεγονός.

«Ωραία αισθάνομαι, μου έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος. Τις προηγούμενες ημέρες αλλού πατούσα, αλλού βρισκόμουν. Εδώ τα ετοιμάζεις όλα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Προσκλητήρια, ηλεκτρονικά, στους φίλους στείλαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κάτι που εμένα με άγχωσε. Τελικά, πήγαν όλα καλά. Ο γάμος έγινε σε μία πανσιόν η οποία είχε τρία παραδοσιακά σπίτια. Ήρθε ο κόσμος, φάγαμε, κάναμε τα δικά μας, γιατί ο σύντροφός μου είναι και αθλητής του ζίου ζίτσου» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει ιερέας, δεν υπάρχει θρησκευτική τελετή. Κάποιος κάνει το πρόγραμμα, είναι ο παρουσιαστής, έχει τη σκαλέτα του γάμου όπου λέει “τώρα το ζευγάρι θα ανταλλάξει τα δαχτυλίδια”. Η πεθερά μου ήταν πολύ συγκινημένη, κόψαμε την τούρτα μας, ήπιαμε τη σαμπάνια μας και δεν είχε γλέντια και χορούς, όπως είναι στην Ελλάδα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε ο γάμος της με τον σύντροφό της, είναι καταχωρημένος στα χαρτιά στις 17 Δεκεμβρίου και αυτό που έγινε το περασμένο Σάββατο 14/5 ήταν η τελετή.

Η ιστορία της γνωριμίας τους

Η Ελισάβετ Κυρίτση και ο Μιον Τσολ γνωρίστηκαν μέσω μίας εφαρμογής που συνδυάζει τις γνωριμίες και την εκμάθηση γλωσσών. Μιλούσαν μόνο μέσω βιντεοκλήσεων για περισσότερο από έναν χρόνο. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2021 και συνειδητοποίησαν αμέσως ότι υπήρχε χημεία μεταξύ τους.

Όταν αποφάσισαν να ζήσουν μαζί, η Ελλάδα δεν ήταν στις επιλογές τους. «Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση, αλλά ήταν μονόδρομος, καθώς ήθελα τη ψυχική μου υγεία. Ήρθε σε μία περίοδο που ήθελα να τα αλλάξω όλα, οπότε ήταν και κάπως πεπρωμένο. Άρπαξα την ευκαιρία και πραγματικά μόνο σε καλό μου βγήκε» είχε παραδεχτεί στη Real Life η δημοσιογράφος του Star. Η καθημερινότητα του παντρεμένου -και επισήμως- ζευγαριού περιλαμβάνει ωραία εστιατόρια, σινεμά και κοντινές εξορμήσεις.

Read More

And More