Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα στο “Προξενιό της Ιουλίας”»

Την Ελισάβετ Μουτάφη που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας»  συνάντησε η κάμερα του «Happy Day» και ο Γιώργος Γιαννούλιας. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως όσα θα δούμε στην πορεία της σειράς, θα είναι ακόμη πιο σοκαριστικά.

«Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα στο “Προξενιό της Ιουλίας”. Από αυτά που εμείς ήδη έχουμε στα χέρια μας, που δεν είναι πολλά παρακάτω, έρχονται πολλά.

Ήδη, με τα flash forward που έχετε δει, αρχίζει να σοκάρει το πράγμα. Τώρα αρχίζουν να γίνονται έντονα πράγματα. Σήμερα διάβαζα δυο σενάρια παρακάτω και ήμουν με ανοιχτό το στόμα κι εγώ. Έχετε να δείτε πάρα πολλά, κι από αυτά που αντιλαμβάνομαι κι εγώ, ο κόσμος είναι στην τσίτα» αποκάλυψε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η νιόπαντρη Ιουλία βιώνει τραυματικά την εμπειρία από τις πρώτες νύχτες του γάμου της, ενώ ο Γιωργίκης προσπαθεί να της δείξει το πιο καλό του πρόσωπο, προξενώντας την οργή της Χάδως που περιμένει η νύφη να περιποιείται τον γαμπρό και όχι το αντίθετο. Όμως, οι επιπτώσεις της καινούργιας συνθήκης μέσα στο σπίτι, δεν έχουν φανεί ακόμα. Ώσπου τα μέλη της οικογένειας αντιλαμβάνονται την απουσία του Χρήστου, που απ’ότι μαθαίνουν από την Δέσπω, πήρε αναστατωμένος το άλογό του και χάθηκε μέσα στη νύχτα.

Ο Γιωργίκης σπεύδει να τον αναζητήσει στο δάσος των μανιταριών, αλλά δεν τον βρίσκει, καθώς ο Χρήστος, έχει στο μεταξύ βρει καταφύγιο στο μοναστήρι και στον πατέρα Επιφάνειο, που τον καθοδηγεί με τον τρόπο του για το πώς θα βρει το ημερολόγιο της μητέρας του. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, ο Απόστολος βρίσκει στο σπίτι της Αλεξάνδρας, το γράμμα που της έδωσε ο Ατζαλίνας πριν εκείνη αναχωρήσει από τον Τύρναβο. Και η Ιουλία αναρωτιέται πώς ήξερε η μητέρα της και της έδειξε τον τρόπο να παραπλανήσει τον γαμπρό την πρώτη νύχτα του γάμου;

Read More

And More