Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου της με τον γιατρό σύντροφό της

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σε λίγες εβδομάδες η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Mega Καλημέρα», Σαράντης Μαριεττής εξασφάλισε το προσκλητήριο του γάμου της και έτσι το πρωί της Δευτέρας 13/11 αποκάλυψε την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 9 Δεκεμβρίου με τον αγαπημένο της, γιατρό, Νεκτάριο Λεμονίδη και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί μέσα στο κτήμα που έχει επιλέξει το ζευγάρι, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον μέλλοντα σύζυγό της.

«Με τον σύντροφό μου γνωριστήκαμε, όταν ένα μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο για να κλείσει ραντεβού το κομμωτήριο μου. Αυτό που μου αρέσει πολύ στον Νεκτάριο είναι ότι ακούει. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια μαζί του και είναι η πρώτη φορά που νιώθω ασφάλεια με το κάποιον», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Read More

And More