Ελλάδα έχεις ταλέντο – Νικόλας Ράπτης: Τα πρώτα λόγια του μετά την ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει την παρουσίαση

Ο Νικόλας Ράπτης, που το ευρύ κοινό τον γνωρίζει με το ψευδώνυμο «Ραπτ» μέσα από τα βίντεο που κάνει με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, περνάει στο επόμενο βήμα σε ό,τι αφορά την καριέρα του στην τηλεόραση. 

Η επιβεβαίωση ότι αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο ήρθε μέσα την ανακοίνωση του σταθμού. Ο Νικόλας Ράπτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην Ελένη Μουστάκη και στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για το πως νιώθει για αυτό το νέο του τηλεοπτικό βήμα. 

«Δεν είμαι αγχωμένος. Ντουέτο μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο και είμαι πολύ χαρούμενος. Πρώτη φορά σε σόου ελπίζω να μην είναι η τελευταία», είπε χιουμοριστικά ο Νικόλας Ράπτης. 

Σε ερώτηση για το πως του φαίνεται η κριτική επιτροπή, δήλωσε: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήμασταν μαζί δύο χρόνια, υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια γελάμε έχουμε περάσει όμορφα. Την κυρία Χριστοπούλου και τον Τάκη Ζαχαράτο δεν τους έχω γνωρίσει την ξέρω σε συναυλίες που κάναμε, γλυκύτατο κορίτσι, ανυπομονώ να την δω και από κοντά». 

«Δεν το περίμενα ποτέ, συμβαίνουν πράγματα στην ζωή σου και λες ”τώρα είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Είναι σαν όνειρο”» σχολίασε για το γεγονός πως ο ίδιος θα είναι σε ρόλο παρουσιαστή και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε ρόλο κριτή.

Read More

And More