Έλλη Κοκκίνου: Η σχέση με τον Γιώργο Μπόγρη και ο λόγος που είναι συνεχώς σε μόνιμη διατροφή

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη.

«Ήταν κάτι που επιδίωξα, δεν υπήρχε λόγος. Έχω αποφασίσει ότι θέλω να είμαι πάρα πολύ λακωνική σε αυτό το θέμα. Προτιμώ όταν είμαι σε μια σχέση να μη μαθαίνεται. Είχε πάρει το κοινό πολύ από αυτή τη σχέση και ήθελα να το μαζέψω. Σίγουρα ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος. Αυτά τα επτά χρόνια ήταν πολύ όμορφα», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Για την καθημερινότητα με τον γιο της, Αλέξανδρο, η Έλλη Κοκκίνου εξομολογήθηκε: «Όταν ήταν μικρός εκνευριζόταν πάρα πολύ, δεν ήθελε να με πλησιάζουν, τώρα όμως γελάει. Περνάμε πολύ ωραία οι δυο μας στο σπίτι. Σέβομαι πολύ τον χρόνο του και τον χώρο του που θέλει να έχει».

Κλείνοντας η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη διατροφή. «Εγώ πάντα ήθελα να είμαι όσο καλύτερη μπορώ εμφανισιακά, ανεξάρτητα από τη δουλειά. Είμαι σε μόνιμη διατροφή, έχει μπει τόσο πολύ στο πετσί μου που δεν έχω ξεσπάσματα, αλλά και έχω δεν θα διαρκέσουν για μέρες. Λόγω κοιλιοκάκης (αυτοάνοση διαταραχή) η κακή διατροφή μού δημιουργεί τυμπανισμό και αναιμία». 

Δες όλη τη συνέντευξη της Έλλης Κοκκίνου παρακάτω:

Read More

And More