Έλλη Κοκκίνου: “Οταν είδα την Τζένη Μπότση να καταγγέλλει την σεξουαλική παρενόχληση, ένιωσα τον πόνο της”

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Έλλη Κοκκίνου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καραντίνα, για τη σχέση της με τον μονάκριβο γιο της Αλέξανδρο, αλλά και για την καλή της φίλη και κουμπάρα Τζένη Μπότση που αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, στον εργασιακό της χώρο.

«Το “Κάποια Μέρα” γράφτηκε από τον Αντώνη Βαρδή, όταν ήμουν σε μια πολύ κακή κατάσταση της ζωής μου, εκείνη την περίοδο έχασα και τον πατέρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά για το 10ο τραγούδι στο νέο άλμπουμ της, το οποίο έχει γράψει για εκείνη ο Αντώνης Βαρδής. Η Έλλη Κοκκίνου δέχτηκε δώρο ένα παζλ από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Η καραντίνα περνάει εύκολα με τα παζλ. Μου αρέσει πολύ να τα φτιάχνω και μετά τα χαλάω».

Για τον γιο της, Αλέξανδρο: «Το παιδί είναι καλά. Δεν είναι εύκολο να είσαι μέσα σε ένα σπίτι 24 ώρες σε ένα 24ωρο. Έχουμε τους χώρους μας, δεν μπορώ να παραπονεθώ. Βγαίνουμε έξω, κάνουμε τις βόλτες μας, τις ασχολίες μας μέσα και εκτός σπιτιού. Όταν κλείνουν τα σχολεία κάνει διαδικτυακά μαθήματα. Αλλιώς πηγαίνει κανονικά σχολεία. Η εφηβεία είναι νορμάλ μέχρι στιγμής. Δεν έχω δει κάποια έξαρση ή ένταση. Μακάρι να πάρει από εμένα, ήμουν ήσυχη έφηβη».

Η Έλλη Κοκκίνου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος αλλά και στην κουμπάρα και φίλη της Τζένη Μπότση, η οποία κατήγγειλε πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Ξεκίνησε με τον αθλητισμό και προχώρησε και στο θέατρο. Η Τζένη Μπότση είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον Αλέξανδρο. Είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά. Ναι την ήξερα την ιστορία. Την ήξερα για πολλά χρόνια. Αυτό αν θυμάμαι καλά, συνέβη το 1994 και εγώ γνώρισα την Τζένη το 1998. Το έμαθα λίγα χρόνια μετά… Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της. Ήταν κάτι πάρα πολύ βαρύ, ωστόσο στους φίλους μας είναι πιο εύκολο να ομολογήσουμε πράγματα που μας συμβαίνουν και που βιώνουμε. Το είχε πει σε μένα και σε πολύ δικούς της ανθρώπους, που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν υπήρχε περίπτωση να τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε μέσα της πάρα πολλά χρόνια. Βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως στην τηλεόραση, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο της και το άγχος της, ήταν σαν να το βίωνε ξανά. Το ετοίμαζε μέσα της, είναι πολύ δύσκολο…

 

Δεν μου έχει τύχει ποτέ εμένα κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερή. Ούτε έχω ακούσει κάτι παρόμοιο στον χώρο μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου. Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση ή η κακοποίηση και χειρότερες ενέργειες και άλλο ξέρω τι κάνω και πάω για να πετύχω κάποια σκοπιμότητα. Αυτό δεν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση. Μην τα μπερδεύουμε αυτά. Πιστεύω ότι τώρα που το έδαφος είναι πρόσφορο, ώστε να δημιουργηθεί ένα σωματείο που θα μπορεί να προστατεύσει τα θύματα, να μη φοβούνται και να μπορούν να μιλήσουν εκεί», εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

Read More

And More