Έλλη Στάη: “Ο κύκλος τον ειδήσεων έκλεισε, θα έκανα ψυχαγωγική εκπομπή”

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Τάκη ΖαχαράτουΠάστα Σεράνο” βρέθηκε η Έλλη Στάη το απόγευμα της Τετάρτης 23/6. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, η οποία πριν από μερικές ημέρες βάπτισε τον εγγονό της στην Τήνο, διατηρεί φιλική σχέση με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη και έτσι δεν γινόταν να μην τον στηρίξει στο νέο επαγγελματικό βήμα του. 

Η κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου και η Έλλη Στάη παραχώρησε δηλώσεις. Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι δεν της έχει λείψει η τηλεόραση, ωστόσο είναι ανοιχτή σε κάθε πρόταση και θα μπορούσε να δει τον εαυτό της σε κάποια ψυχαγωγική εκπομπή. 

“Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι στην τηλεόραση. Δεν μου λείπει. Αυτά που έκανα πάντως έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Οι ειδήσεις έκλεισαν τον κύκλο τους, ήταν ένας τεράστιος κύκλος αυτός. Δεν θέλω πια κάθε ημέρα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ανοιχτός σε όλα, θα έκανα ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά εξαρτάται γιατί ψυχαγωγία μιλάμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Στάη στον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν.

Δες το βίντεο:

Read More

And More