Έλλη Τρίγγου: «Έπαθα μία κρίση ταυτότητας κάποια στιγμή»

Η Έλλη Τρίγγου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, όπου και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και τις αλλαγές στη ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην εμπειρία της να παίξει στην Επίδαυρο αλλά και στις κριτικές που ακολούθησαν.

«Για την Επίδαυρο ακούστηκαν πολλά πράγματα για αυτή την παράσταση. Τι είναι, τι δεν είναι, άλλα χρήσιμα κι άλλα λιγότερο. Είμαι ευγνώμων που μπήκα σε αυτή την περιπέτεια, μετακίνησα τον εαυτό μου ως προς το ότι όσο πιο πολύ τον πιστεύω εγώ, τόσο εκείνος θα ανθίζει, όσο εγώ τον αμφισβητώ, τόσο εκείνος δεν θα ανθίζει», ανέφερε η Έλλη Τρίγγου.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έπαθα μία κρίση ταυτότητας κάποια στιγμή γιατί μέχρι το προηγούμενο βράδυ ήμασταν θεατρικοί ηθοποιοί, που πήγανε στην τηλεόραση και τη βοήθησαν και την επόμενη νύχτα ήμασταν θεατρικοί ηθοποιοί, που πήγαν στην Επίδαυρο. Τελικά εγώ είπα τι είμαστε τελικά; Βοηθήστε με, δεν καταλαβαίνω… Δεν κατάλαβα τι συνέβη γιατί είχα χαλαρώσει μετά την Επίδαυρο. Βρήκα τον θίασο κι είπα παιδιά θα τα διαβάσουμε όλοι μαζί, δεν τα ανοίγω μόνη μου. Γελούσαμε και καταλαβαίναμε ότι για κάποιο λόγο έγινε αυτό είτε πραγματικό είτε όχι. Κάνεις μια απόπειρα μπορεί να πετύχει, μπορεί κι όχι» ανέφερε η Έλλη Τρίγγου καλεσμένη στο Στούντιο 4.

Read More

And More