Έλληνες celebrities σε unfollow: Κόντρες, χωρισμοί και παρεξηγήσεις – Οι on air απαντήσεις και οι επανασυνδέσεις

Νέα unfollow στο instagram απασχόλησαν τις ψυχαγωγικές εκπομπές με πρωταγωνιστές μοντέλα και τραγουδιστές.

Καθαρά Δευτέρα και τα δημοσιεύματα με το unfollow ανάμεσα σε Χρήστο Μάστορα και Γαρυφαλλιά Καληφώνη φούντωσαν τα σενάρια για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού.

Λίγες ώρες αργότερα το γνωστό μοντέλο έδωσε τέλος σε όσα γράφτηκαν για την προσωπική της ζωή, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο αγκαλιά με τον Χρήστο Μάστορα.

Νίνο – Ζόζεφιν

Αντιμέτωποι με τα δημοσιεύματα της προσωπικής τους ζωής βρέθηκαν πρόσφατα ο Νίνο και η Ζόζεφιν! Όλα ξεκίνησαν με τα αινιγματικά μηνύματα της τραγουδίστριας στο instagram, ενώ ακολούθησε το unfollow στον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή συντρόφου της στο instagram.

Μετά την προβολή που πήρε το θέμα της σχέσης τους, η Ζόζεφιν δημοσίευσε selfie φωτογραφία δίπλα στον Νίνο τονίζοντας πως παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι. 

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν με ενοχλούν αυτά που γράφονται ανά διαστήματα, είναι όλα τέλεια», απάντησε πρόσφατα η Ζόζεφιν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεχίζει να απαντά για τα δεκάδες «μπλοκ» και «unfollow» που κάνει πρώτος στο instagram σε προφίλ celebrities και πρώην συναδέλφων του. Ένα από αυτά τα πρόσωπα και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια του Mega πρόσφατα απάντησε μέσω της εκπομπής για τον λόγο για τον οποίο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε παρεξηγηθεί μαζί της κάνοντας unfollow στον λογαριασμό της στο instagram.

«Αυτό που είχε γίνει τότε ήταν ότι εγώ ήμουν στο εμπορικό κέντρο με τα παιδιά μου, αυτός έκανε ραδιομαραθώνιο κάπου και παρεξηγήθηκε που δεν πήγα στον ραδιομαραθώνιο. Που εγώ δεν ήξερα ούτε ότι κάνει ραδιομαραθώνιο, ούτε με είχε καλέσει κανείς, ούτε που ποτέ τον είδα, κυνηγούσα δύο μωρά. Αυτό και παρεξηγήθηκε… Του λέω: Τι έπαθες παιδάκι μου; Κι από τότε πάω και στον ραδιομαραθώνιο κάθε χρόνο.

Τον αγαπώ πολύ και αυτό είναι το θέμα του με τα μπλοκ. Μπορούμε να κάνουμε ένα τέταρτο εκπομπή γι’ αυτό», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στο παρελθόν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε μπλοκάρει τον Γιώργο Λιάγκα, την Κατερίνα Καινούργιου και την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όποιος τον έχω κάνει μλποκ ξέρει πολύ καλά γιατί το έχω κάνει, όποιος θέλει να με λέει πατέρα των μπλοκ του έχω πει να βγούμε να μετρήσουμε τις λίστες μας με τα μπλοκ μας.

Θέλω να ξέρει ο άλλος, ότι δε θέλω να τον βλέπω. Αν βρεθούμε σε ένα event να μην έρθει να μου μιλήσει, ούτε να φωτογραφηθούμε και να το παίζουμε κυριλέ. Όλα καλά με τη Μπέττυ Μαγγίρα, μιλήσαμε όπως έπρεπε», είχε απαντήσει ο παρουσιαστής σε δηλώσεις του για τα social media.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε απαντήσει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εγώ πάντως, ό,τι και να μου λέτε, “μπλοκ-ξεμπλόκ”, τον αγαπώ, είναι κομμάτι της ζωής μου μεγάλο, έχουμε κάνει πολλή παρέα στο παρελθόν κι επειδή, όταν μεγαλώνεις και αφήνεις το πρόβλημα πίσω, κοιτάς πάντα τα θετικά, θυμάμαι μόνο τα θετικά: τις πλάκες και τις ωραίες διακοπές που έχουμε κάνει με τον Δημήτρη και μόνο καλά αισθήματα έχω γι’ αυτόν».

Μήνες νωρίτερα είχε προηγηθεί η επανένωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Κατερίνα Καινούργιου όταν οι δυο τους πόζαραν μαζί από τη συνάντησή τους σε απογευματινό event.

«Πέρα από την πλάκα, χάρηκα που μιλήσαμε γιατί έχουμε όντως μοιραστεί στιγμές. Έχει έρθει σπίτι μου, έχει γνωρίσει τους γονείς μου, έχω πάει σπίτι του, είχα γνωρίσει τη μητέρα του, μια εξαιρετική κυρία. Θεωρώ ότι του αξίζει κάτι καλύτερο στην καριέρα του», είχε απαντήσει η Κατερίνα Καινούργιου για το τέλος στην κόντρα της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. 

Read More

And More