Enorasis: Η επαγγελματική εμφάνιση στο Chair Challenge του X-Factor και ο… αποκλεισμός!

Η κρισιμότερη φάση του X-Factor ξεκίνησε. Τα 4 chair challenge είναι μια δοκιμασία για γερά νεύρα, με τους 10 καλύτερους της εκάστοτε κατηγορίας να «παλεύουν» για μια θέση στην τελική τετράδα των live shows.

Πρώτοι στη μάχη ρίχνονται τα groups με τους Enorasis να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ερμηνεύοντας το τραγούδι «Στη Ντισκοτέκ» που το αγαπήσαμε από τα Ημισκούμπρια και την Ελπίδα. Οι Enorasis έγιναν ένα με το κοινό το οποίο σιγοτραγουδούσε μαζί τους, κάνοντας το στούντιο ένα μεγάλο πάρτυ για μερικά λεπτά.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Μελίνα Ασλανίδου έδωσαν διθυραμβικά σχόλια στο συγκρότημα παρακινώντας τον μέντορά τους Γιώργο Θεοφάνους να τους δώσει μια καρέκλα. Ο Χρήστος Μάστορας,αν και επιφυλακτικός, τους συμβούλεψε να συνεχίσουν τη σωστή δουλειά ενώ τέλος ο Γιώργος Θεοφάνους τους τοποθέτησε αρχικά σε μια καρέκλα. Εν τέλει οι Άνω κάτω «έκλεψαν» τη θέση από τους Enorasis, με το συγκρότημα να έχει κάνει ωστόσο μια εμφάνιση που θα μείνει σίγουρα στην ιστορία του X-Factor.

Λίγα λόγια για τους Enorasis the band

Οι Enorasis the band ιδρύθηκαν το 2011 και έχουν κυρίως pop/rock μουσικές επιρροές.

Το συγκρότημα έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως οι Εκείνος και Εκείνος, BO, Κώστας Μαρτάκης και Χρύσπα, ενώ πέρσι συνεργάστηκαν για όλη τη χρονιά με τους Ησαϊα Ματιάμπα, Μύρωνα Στρατή και Ελισάβετ Σπανού. Αξιοσημείωτη μάλιστα είναι η σταθερή στήριξη του Τόνυ Κονταξάκη στο πρόσωπο των Enorasis the band.

Ο Frontman του συγκροτήματος, Γιώργος Ελευθεράκης ξεχωρίζει για το μέταλλο και τη σταθερότητα της φωνής του. Στα πλήκτρα και στα φωνητικά συναντάμε τον Βαγγέλη Μαρή ενώ στα ντραμς και στα φωνητικά τον Δημήτρη Αιγινίτη, που έχουν διανύσει χιλιόμετρα στην μουσική ήδη. Το γκρουπ ολοκληρώνουν οι Γιάννης Φουρίκης και Γιώργος Αιγινίτης στην κιθάρα και στο μπάσο αντίστοιχα.

Φέτος θα βρίσκονται σε πολύ γνωστό μαγαζί του Πειραιά για τις εμφανίσεις τους, καθώς και σε Αθήνα και σε επαρχία.

Read More

And More