Ενοχλημένη η Ναταλία Γερμανού: «Θα σιωπήσω, θα πάω σε διάλειμμα γιατί μου καταστρέψατε το μοντάζ» – Τι συνέβη;

Ενοχλημένη έδειξε στον αέρα της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 17 Οκτωβρίου. Τι ακριβώς συνέβη;

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκε μία συνέντευξη του ηθοποιού Αλέξανδρου Παπατριαντριαφύλλου, ο οποίος ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όσον αφορά στον πρώτο, ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου τόνισε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τη συνεργασία τους και για τον δεύτερο ότι είχε ακούσει πολύ κακά πράγματα και κάποιοι τον συμβούλευαν να μη δουλέψει μαζί του.

«Στράβωσα… Έπαθα λίγο Κέρμιτ, αυτό που μαζεύει η μούρη του βατράχου, το έχετε δει; Ετοιμαζόμουν να σχολιάσω την ομοιότητα του με τον Γιώργο Γεροντιδάκη και μετά μας πέταξε στα μούτρα τον Λιγνάδη και τον άλλο κύριο (εννοεί τον Πέτρο Φιλιππίδη) και τώρα δεν έχει σημασία να πω εγώ κάτι… Μου το χάλασες ρε Βασίλη» είπε η Ναταλία Γερμανού απευθυνόμενη στον αρχισυντάκτη της, Βασίλη Δριμούση.

«Τι μου το κολλάς αυτό σε μία τόσο ωραία συνέντευξη; Γιατί; Τώρα δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε κάτι. Τι θα σχολιάσουμε τώρα, αν μοιάζει με τον Γιώργο Γεροντιδάκη; Δεν έχει νόημα… Δεν είναι η στιγμή. Δεν είναι η ώρα να θυμόμαστε τις καλές στιγμές που έχουμε ζήσει με ανθρώπους που είναι στη φυλακή για σοβαρά εγκλήματα. Εντάξει;

Δεν είναι η ώρα! Κι εγώ μπορεί να μην έχω παράπονο από κάποιον, μετά αυτός ο κάποιος να σκοτώσει κάποιον – δανείζομαι γιατί δεν είναι τα ίδια εγκλήματα – δε θα κάτσω να αναλογιστώ εγώ το ότι δεν είχα παράπονο από κάποιον που αυτή τη στιγμή είναι στη φυλακή… Θα σιωπήσω και θα πάω σε διάλειμμα γιατί μου το καταστρέψατε το μοντάζ» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Δες το χαρακτηριστικό σημείο από το Καλύτερα δε γίνεται:

Read More

And More