Ένταση στο Live News – Νίκος Ευαγγελάτος: «Θέλει λίγο ανθρωπιά, αυτό που κάνετε είναι απαράδεκτο»

Μια έντονη κουβέντα στο Live News του Mega, το απόγευμα της Πέμπτης, ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπρόσωπο του youtuber που καλείται να απολογηθεί την αυριανή στην ανακρίτρια για το γεγονός ότι έβαζε ΑμεΑ να κακοποιούν ο ένας τον άλλο σε live στα social media.

Η Άννα Μαρία Φίλιππα, που εκπροσωπεί τον youtuber, έκανε λόγο για κρίσεις κι επικρίσεις, ανακρίβειες και αναλήθειες και ζήτησε από τον Νίκο Ευαγγελάτο «να μου πείτε εσείς πάνω σε όσα έχουν ακουστεί, πως μπορώ να σας βοηθήσω εγώ».

«Ένας άνθρωπος που έχει παράξει το περιεχόμενο που είδατε, να λέει ότι διασύρεται, είναι ενδιαφέρον» είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος, με τη δικηγόρο να του απαντά πως αυτά που έδειξαν ήτα «μίξη βίντεο τα οποία αφορούν στην υπόθεση του Κερατσινίου».

«Να σας πω: ο άνθρωπος που ήταν εμπλεκόμενος στην υπόθεση του Κερατσινίου, το φωνάζαμε, μου έστελνε προσωπικά απειλητικά μηνύματα», απάντησε ο δημοσιογράφος, με τη δικηγόρο να τον ρωτάει αν τα… έχει. «Τα δείξαμε κιόλας, χθες» της απάντησε ο δημοσιογράφος, με εκείνη να επιμένει: «Έλεγε ο πελάτης μου “έστειλα μήνυμα στον “εισαγγελάτο” και του είπα να σταματήσει τους τραμπουκισμούς”. Αυτό είναι live. Έχετε λάβει μήνυμα εξυβριστικό απειλητικό από τον πελάτη μου;».

«Θα σας το στείλουμε. Στους συνεργάτες της εκπομπής. Σε εμένα δεν είχε πιθανόν τρόπο να επικοινωνήσει προσωπικά. Δεν είμαι εγώ το θέμα, ούτε η εκπομπή», είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η δικηγόρος ζήτησε να… αφεθεί ελεύθερος ο πελάτης «να πει την αλήθεια του». Και εκεί ήρθε η… έκρηξη: «Να μου το ζωγραφίσετε; Δεν έχουμε χρόνο. Κα. Φίλιππα, με όλο το σεβασμό και δεν θέλω να υψώνω τον τόνο της φωνής μου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που βασάνιζε ΑμεΑ. Θα πούμε ότι θα διαμαρτυρηθεί για διασυρμό; Ευτυχώς τη στέγη την έχουμε φτιάξει στέρεη γιατί θα μας πέσει τίποτα στο κεφάλι!».

Η ποινικολόγος αμφισβήτησε ότι τα άτομα στα βίντεο είναι ΑμεΑ και ρώτησε αν υπάρχουν πιστοποιητικά. «Θέλει λίγο πιο ανθρωπιά κυρία Φίλιππα! Συγγνώμη λοιπόν γιατί δεν αντέχω άλλο! Λίγη πιο ανθρωπιά και από τους δικηγόρους! Γιατί αυτό που κάνετε τώρα είναι απαράδεκτο! Θέλει λίγο ανθρωπιά, θέλει λίγο σεβασμό στον άνθρωπο. Από εσάς την ίδια!», συνέχισε εκνευρισμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος και διέκοψε τη σύνδεση.

«Συγγνώμη. Σας ζητώ συγγνώμη και απολογούμαι γιατί πραγματικά δεν είναι τρόπος αυτός που πρέπει να μιλάμε, αλλά υπάρχει ένα όριο. Κι εγώ το ξεπέρασα τώρα γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη».

Read More

And More