Ένταση στο My Style Rocks – Η Έρη κατηγόρησε την Κάτια ότι έχει στυλίστα – “Είναι φθηνό. Λυπάμαι…” (video)

Μία ένταση δημιουργήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks!

Αφορμή στάθηκε η ενδυματολογική εμφάνιση της Κάτιας Φορτούνη, την οποί η Έρη Λώλη κατηγόρησε ότι έχει στυλίστα και την βαθμολόγησε με “1”.

«Της έβαλα 1 γιατί δεν πιστεύω πως η Κάτια έχει κάνει μόνη της αυτή την εικόνα. Με τις εικόνες που μας έδειξε την προηγούμενη εβδομάδα, περίμενα να δω γιατί άρχισα από προηγούμενα επεισόδια να το σκέφτομαι, θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που μας έφερε αυτές τις εικόνες την προηγούμενη εβδομάδα, δεν μπορεί να στήσει αυτή την εικόνα σήμερα, από τα λίγα που ξέρω και γι΄αυτό έβαλα 1. Σε αυτόν που σε έντυσε όμως βάζω 4. Πιστεύω ότι κάποιος την ντύνει από πάνω μέχρι κάτω, δεν παίρνει απλά βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά η Έρη.

Τότε η Κάτια της απάντησε φανερά εκνευρισμένη: «Είσαι πολύ αγενής, δεν με έντυσε κανένας… Θέλεις να σου δείξω φωτογραφίες στο κινητό μου που το φοράω; Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό… Μου ακυρώνει την σημερινή μου εικόνα… Λυπάμαι… Έχω ένα επίπεδο σαν άνθρωπος, αλλά δεν θα ερχόμουν εδώ με έναν στυλίστα από πίσω. Έχω ρωτήσει φίλους μου να μου πουν την άποψή τους. Το θεωρώ φθηνό. Δεν είναι σωστό αυτό που λες…».

Read More

Read More