Ένταση στον αέρα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ» για Λιάγκα – Τζώρτζογλου – «Για τον Θεό, με έπιασε πονοκέφαλος» αναφώνησε η Ιωάννα Μαλέσκου

Ένταση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 4 Απριλίου στον αέρα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ» με αφορμή το αμήχανο βίντεο που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη 2 Απριλίου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με τον Στράτο Τζώρτζογλου. 

Με αφορμή λοιπόν το βίντεο στο οποίο είδαμε τον Στράτο Τζώρτζογλου να ενημερώνεται από ρεπόρτερ του «Πρωινού» για τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα, και το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι αν είχε δει νωρίτερα το εν λόγω απόσπασμα δεν θα το είχε προβάλει ποτέ, η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε ότι ήταν «πολύ αμήχανο».

Το θέμα όμως δεν έμεινε εκεί, αφού στάθηκε αφορμή για μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στους συνεργάτες της εκπομπής. 

Πρώτη η Άρια Καλύβα σχολίασε ότι οι συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα γνώριζαν τι θα προβληθεί, αφού έχουν μπροστά τους τη σκαλέτα, σε αντίθεση με τον παρουσιαστή.

 «Ο Γιώργος δεν έχει σκαλέτα. Γίνεται μια σύσκεψη, μαθαίνει τα θέματα επιγραμματικά, γνωρίζει, αλλά δεν έχει σκαλέτα. Οι συνεργάτες στο πάνελ, έχουν σκαλέτα, και γνωρίζουν το περιεχόμενο των συνεντεύξεων. Γνωρίζει την εκπομπή, αλλά δεν έχει σκαλέτα» είπε χαρακτηριστικά η Άρια Καλύβα προκαλώντας την αντίδραση της Αλεξάνδρας Τσόλκα, η οποία σχολίασε ότι δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό, γιατί αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει την εκπομπή του.

«Ίσως δεν του είπαν αναλυτικά τι περιείχε το βίντεο. Φέρει ευθύνη γιατί ηγείται της εκπομπής. Από την άλλη όμως, φέρουν εξίσου μερίδιο ευθύνης και οι συνεργάτες του, που έχουν τη σκαλέτα μπροστά τους. Τι είναι οι συνεργάτες; Να κουνάνε καταφατικά το κεφάλι;» είπε στη συνέχεια η Άρια Καλύβα.

Στη συνέχεια, αφού προβλήθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις του Στράτου Τζώρτζογλου, η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε, «Είναι ένας πονεμένος άνθρωπος, ό,τι και να συζητάμε».

«Πόνεσε ακόμα περισσότερο όταν είδε τη δημοσιογράφο με το περιοδικό παραμάσχαλα να πηγαίνει σπίτι του και να του δείχνει τα καρέ» αντέδρασε η Άρια Καλύβα.

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν ξανά ανάμεσα σε Άρια Καλύβα και Κωνσταντίνο Αρτσίτα αυτή τη φορά με την Ιωάννα Μαλέσκου στην προσπάθειά της να κατεβάσει τους τόνους, να λέει, «Συγγνώμη παιδιά, είναι πολύ άσχημο αυτό, πολύ κακό… Μη φωνάζουμε! Για το Θεό! Να φύγουμε μήπως, παιδιά; Δεν μπορώ, με έπιασε πονοκέφαλος».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164