Site icon TLIFE

Ένταση στον αέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Αλέξη Κούγια – «Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε»

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου 30/3 στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Αλέξη Κούγια.

Με αφορμή την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Αλέξης Κούγιας βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή προκειμένου να μιλήσει γι’ αυτή την εξέλιξη. Την ώρα λοιπόν που ανέλυε τις ενστάσεις του για την απόφαση του δικαστηρίου, ο Κώστας Τσουρός τον διέκοψε θέτοντάς του μια ερώτηση, πράγμα που προκάλεσε τον εκνευρισμό του ποινικολόγου.

«Γιατί με έχετε εδώ; Εσείς τι λέτε; Δε γνωρίζω ότι έχουμε μια απόφαση λέτε;… Γιατί με καλείτε αν δε θέλετε να ενημερωθείτε; Όταν μιλάει ο Κούγιας θα ακούτε. Θα κρατήσετε σημειώσεις να μου κάνετε ερωτήσεις στο τέλος. Ξεκάθαρα σας το λέω» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Αλέξης Κούγιας.

Ενώ λίγο αργότερα, κι ενώ είχε αρχίσει τους χαρακτηρισμούς για τους μάρτυρες, ο Κώστας Τσουρός του ζήτησε να σταματήσει να μιλά κατ’ αυτό τον τρόπο για τους ανθρώπους αυτούς. Τότε, ο Αλέξης Κούγιας, ανεβάζοντας ξανά τους τόνους είπε, «Δε πάτε να κάνετε καμία εκπομπή καλύτερα, που θα μου κάνετε εμένα κρούση. Άντε καλό απόγευμα» και έκλεισε το τηλέφωνο.

© 2024 tlife.gr