Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilontv για την Άννα Πρέλεβιτς!

Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilontv για την Άννα Πρέλεβιτς! | tlife.gr

Δεν ξέρω αν το θυμάσαι λατρεμένη, αλλά πριν από λίγες ημέρες σου είχα μιλήσει για την… ολόφρεσκη παρουσιάστρια του Epsilontv. Πριν από λίγες ημέρες σου είχα μιλήσει για το νέο πρόσωπο που έρχεται από την επόμενη εβδομάδα στους δέκτες μας, με στόχο να δώσει έναν άλλο, πιο νεανικό αέρα στα μεσημέρια μας.

Με άλλα λόγια; Θυμάσαι που σου είχα μιλήσει για την Άννα Πρέλεβιτς και για την καινούργια εκπομπή του καναλιού των Μελισσίων, «Έξυπνη Ζωή»; Ε, σήμερα κατέφθασε και το σχετικό δελτίο Τύπου, έτσι για να γίνουν οι πρώτες… συστάσεις με την εκπομπή.

«…Από την Πέμπτη 14 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη στις 14:50, η Άννα Πρέλεβιτς με την εκπομπή «Έξυπνη Ζωή», δίνει μια ευχάριστη νότα στα καλοκαιρινά μας μεσημέρια.

Η κάμερα ακολουθεί την Άννα και καταγράφει πώς περνάει τη μέρα της. Κάθε στάση της αποτελεί και ένα νέο θέμα που μας κεντρίζει την προσοχή και μας γεμίζει θετική ενέργεια: συζητήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους, συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας και θέματα που αφορούν όλες τις μαμάδες!

Η «Έξυπνη Ζωή»,  παρουσιάζει πάντα νέες και πρωτοποριακές ιδέες που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, όμορφη και αισιόδοξη!…»

READ more