Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Γιώργο Λιανό και το “Survivor”!

Εντάξει, αυτό ήταν το κερασάκι στη τηλεοπτική τούρτα των τελευταίων ημερών που φτιάχνεται εκεί στον ΣΚΑΙ! Για ποια “τούρτα” σου μιλάω; Μα φυσικά για την “τούρτα-Survivor” και για την απόφαση του να αναλάβει χρέη συμπαρουσιαστή στο παιχνίδι ο Γιώργος Λιανός, για να… ξεκουράσει – όπως ο ίδιος είπε και ανεπίσημα είπαν και οι κύκλοι του καναλιού -, τον Σάκη Τανιμανίδη.

Τώρα ποιο είναι το… “κερασάκι”; Η ανακοίνωση που βγήκε χθες βράδυ από το κανάλι, για να μας γνωστοποιήσει με κάθε επισημότητα την παραπάνω απόφαση-κόλαφο, που πάρθηκε για το αγριάλιτι. Τι ακριβώς έλεγε η ανακοίνωση;

“…Σας είχαμε υποσχεθεί πως φέτος το Survivor θα έχει αλλαγές σε σχέση με πέρυσι! Από φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης αποκτά βοηθό παρουσιαστή, τον δικό μας Γιώργο Λιανό, ο οποίος γεμάτος κέφι και όρεξη θα αναλάβει την παρουσίαση μερικών παιχνιδιών.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν, σύντομα θα υποδεχτεί τον Γιώργο Λιανό. Mετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και στον Άγιο Δομίνικο…”

Αυτό θα πει κανάλι που κρατά τις… υποσχέσεις του!!!

Read More

And More