Επιστολή-βόμβα της Χρύσας Κλούβα για τα «Αποκαλυπτικά»!

Επιστολή-βόμβα της Χρύσας Κλούβα για τα «Αποκαλυπτικά»! | tlife.gr

Αναμφισβήτητα αυτό το θέμα θα είναι σήμερα το θέμα της ημέρας… Αναμφισβήτητα αυτό το θέμα σήμερα είναι το θέμα που θα απασχολήσει τα μάλλα site, εκπομπές κι εφημερίδες…

Και αυτό γιατί; Γιατί με αυτό το θέμα όλες τις προηγούμενες μέρες δημιουργήθηκε τεράστιος ντόρος και εννοείται πως κάποιοι έσπευσαν να βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα και να διαμορφώσουν εντυπώσεις.

Ο λόγος τόση ώρα για την νέα, «καυτή» επιστολή της ηθοποιού Χρύσας Κλούβα. Για την νέα, «καυτή» επιστολή που έφθασε στα χέρια μας αργά χθες το βράδυ κι έρχεται να αλλάξει όλα τα δεδομένα!

Επιστολή η οποία συντάχθηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την υποτιθέμενη είδηση που κυκλοφόρησε «αδέσποτη» σχεδόν σε όλα τα MME, πως η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και συγκεκριμένα ο παρουσιαστής της Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίστηκε την περασμένη Κυριακή, πως η ηθοποιός κατήγγειλε πως έχει ξυλοκοπηθεί στο παρελθόν από τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Σοφία Παυλίδου. Σήμερα ,λοιπόν, η ίδια η Σοφία Κλούβα σπεύδει να αποκαταστήσει την αλήθεια, αλλά και να πάρει τις αποστάσεις της απ΄ όλα όσα ανυπόστατα και ανεύθυνα ειπώθηκαν.

Άλλωστε, δεν είναι ούτε η πρώτη, αλλά δεν θα είναι ούτε και η τελευταία φορά, που τα «Αποκαλυπτικά» χρησιμοποιούνται σαν όχημα για να προκληθεί ντόρος και ίντριγκα διαδικτιακά, τηλεοπτικά και όχι μόνο… Ως γνωστόν είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, η συγκεκριμένη εκπομπή «πουλάει» και όσο «πουλάει», τόσο θα σηκώνει το βάρος της… αμαρτίας της επιτυχίας της.

Τα «Αποκαλυπτικά» λατρεμένη (επειδή είμαι μέλος αυτής της ομάδας και είμαι σε θέση να γνωρίζω πολλά…) είναι μία εκπομπή που μπορεί κανείς να της προσάψει πολλά, που μπορεί να την κρίνει αυστηρά, όμως, σίγουρα αυτό που δεν μπορεί κανείς να πει γι ΄αυτή την εκπομπή του Epsilon, είναι ότι βγάζει στο φως σπευδείς ειδήσεις και ρεπορτάζ που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Είναι γνωστό πως τα ρεπορτάζ των «Αποκαλυπτικών» κάθε Σαββατοκύριακο βγαίνουν στον αέρα και καθηλώνουν. Είναι ρεπορτάζ τα οποία αποτελούν υλικό τρελής αναπαραγωγής σε site και εκπομπές για όλες τις επόμενες μέρες που ακολουθούν και αυτό επίσης κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Τα «Αποκαλυπτικά» είναι η εκπομπή στην οποία – σε περίπτωση που κάποιοι δεν το έχουν προσέξει -, μιλούν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Πρωταγωνιστές με τους οποίους όταν κι εφόσον χρειάζεται επικοινωνεί μαζί τους μέχρι και ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος και διατηρεί άψογες σχέσεις με τους περισσότερους παρά τα όσα λέγονται κι ακούγονται.

Και φυσικά είναι τουλάχιστον αστείο, μίζερο, μικρόψυχο και κομπλεξικό,  εκπομπές, site και εφημερίδες να μην βάζουν θετικό πρόσημο ποτέ μα ποτέ στην εκπομπή για τις αποκαλύψεις που φέρνει στον αέρα και τις οποίες παρακολουθούν χιλιάδες τηλεθεατές, αλλά να σπεύδουν να την κρεμάσουν στα μανταλάκια κάθε φορά που θέλουν να πιστέψουν πως τα «Αποκαλυπτικά» έκαναν ένα στραβοπάτημα. Που αν το καλό σκεφτείς λατρεμένη και το… στραβοπάτημα μέσα στη ζωή είναι, μόνο που  για τα «Αποκαλυπτικά» είναι ο λόγος για να «σταυρωθεί» η εκπομπή και ο παρουσιαστής της στο Σύνταγμα. Είπαμε η επιτυχία ενοχλεί…

Η Χρύσα Κλούβα ,λοιπόν, με την επιστολή που έστειλε και πάλι μέσω της δικηγόρου της κας Έλλης Ρούσσου βάζει – δυστυχώς για κάποιους -, τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων πως «ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι ο παρουσιαστής της εκπομπής  ΆΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ κ. Φουρθιώτης ή οι συνεργάτες του ανέφεραν ότι έπεσα θύμα ξυλοδαρμού». Αυτά, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους.

Ακολουθεί η επιστολή και τα όποια περαιτέρω συμπεράσματα δικά σας:

«…ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την πρόσφατη ανακοίνωσή μου στον Τύπο ζήτησα να παύσουν οριστικά να δημοσιεύονται ειδήσεις, που αναίτια και απρόκλητα συνδυάζουν το όνομα μου με τα πρόσφατα γεγονότα στο ΧΥΤΗΡΙΟ, προσβάλλουν και διαταράσσουν κατάφωρα την ιδιωτική μου ζωή και τις διαπροσωπικές σχέσεις μου με τους συναδέλφους μου και επιφέρουν τεράστια αναταραχή στην άσκηση του επαγγέλματός μου.

 Αντιθέτως μετά την ανακοίνωσή μου αυτή, άρχισε νέος μεγαλύτερος κύκλος δημοσιευμάτων εις βάρος μου, με όλως προσβλητικούς τίτλους και αναφορές, που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν δημοσιογράφοι εντύπων και ιστοτόπων, όπως ότι με τη δήλωσή μου ¨αδειάζω” τον παρουσιαστή της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, κ. Φουρθιώτη, “διαψεύδω” περιστατικό ξυλοδαρμού μου από τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Σοφία Παυλίδου που αναφέρθηκε στην εκπομπή του κ. Φουρθιώτη.

Επαναλαμβάνω ότι ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι έχω πέσει θύμα ξυλοδαρμού και ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι ο παρουσιαστής της εκπομπής ΆΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ κ. Φουρθιώτης ή οι συνεργάτες του ανέφεραν ότι έπεσα θύμα ξυλοδαρμού. Εάν είχα βιώσει τέτοια επιθετική ενέργεια, όπως είναι ο ξυλοδαρμός, πράξη αντίθετη στην κοινωνική μας ηθική και σε κάθε αίσθημα δικαίου, θα είχα προβεί αμέσως στις νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης, που θα είχε προξενηθεί εις βάρος μου.

Οι αναφορές λοιπόν που με παρουσιάζουν ως θύμα ξυλοδαρμού, που περίμενα δυο έτη να καταγγείλω μέσω μάλιστα τηλεοπτικού βήματος, προσβάλλουν καίρια την αξιοπρέπειά μου και θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου. Είναι συνταγματικό μου δικαίωμα να ζητώ να μην μου αποδίδονται μη γενόμενες δηλώσεις, όπως απορρέει απο το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού μου και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς μου.

Ζητώ οριστικά να σταματήσουν τα δημοσιεύματα που με εμπλέκουν με ξυλοδαρμό και με ευθύνη του διαχειριστή τους να αποσυρθούν απο τη δημόσια ανάρτησή τους στους ιστότοπους που έχουν αναρτηθεί. Άλλως επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.

Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2018

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος ΕΛΛΗ Γ. ΡΟΥΣΣΟΥ…»

 

READ more

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου