Επιστρέφει στην τηλεόραση φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο «Σόι σου»!

Επιστρέφει στην τηλεόραση φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο «Σόι σου»! | tlife.gr

Η οικογενειακή κωμωδία «Το σόι σου» συνεχίζει να προβάλλεται για πέμπτη χρονιά μέσα από τη συχνότητά του ALPHA και οι guest εμφανίσεις δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά του Λευτέρη Ελευθερίου να… εισβάλλει στην επιτυχημένη σειρά. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα υποδυθεί το βαφτιστήρι της Αλεξάνδρας (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) και αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω.

Μιλώντας στο περιοδικό «MYtv» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Θα συμμετέχω σε τέσσερα επεισόδια με την οικογένεια Τριανταφύλλου, με αυτούς συνδέομαι. Αναζητούσαν έναν Κρητικό και με ρώτησαν αν είμαι διαθέσιμος για τον ρόλο. Μάλιστα, μου έδωσαν το ελεύθερο να βάλω και δικά μου στοιχεία! Ήταν εξαιρετικό το σενάριο και χάρηκα πολύ με την πρόταση. Δέχθηκα αμέσως»

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Παύλο Ορκόπουλο και φυσικά και με τους νεότερους συναδέλφους. Με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και είχαμε μια οικειότητα παραπάνω. Με καλοδέχθηκαν όλοι οι ηθοποιοί και αγάπησα πολύ τον χαρακτήρα που υποδύομαι».

READ more