Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου – Ο δικηγόρος του 40χρονου δηλώνει για πρώτη φορά: “Δεν ήταν ο πελάτης μου η αιτία”

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι από την 36χρονη Ε.Κ. στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Όπως έχει γίνει γνωστό, η κατηγορουμένη νόμιζε ότι το θύμα έμπαινε εμπόδιο στη σχέση που ήθελε να κάνει με έναν 40χρονο.

Ο δικηγόρος του 40χρονου μίλησε για πρώτη φορά σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, υποστηρίζοντας πως δεν είναι εκείνος το «μήλον της έριδος» μεταξύ των δύο γυναικών, αλλά κάποιος άλλος κύριος μεγαλύτερης ηλικίας. 

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μην κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στη διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως, θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί., ποια είναι η πραγματική αιτία και ποιο το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή.

Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία και την αφορμή; Δε μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει καμία κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας και φυσικά αν αυτό συνέβαινε, δε θα είχε πρόβλημα να καταθέσει» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Γκαβέρας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, υποστήριξε ότι ο 40χρονος έχει κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο.

 

Διάβασε εδώ επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι 11 φορές που επικοινώνησε μαζί της η κατηγορούμενη

Read More

And More