Επίθεση με βιτριόλι – Χείμαρρος ο δικηγόρος της Ιωάννας: “Το ένα της αφτί έχει εξαφανιστεί, δύσκολο να επανέλθει”

Με αφορμή τις χθεσινές εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, για την οποία η 35χρονη κατηγορούμενη παραπέμπεται σε δίκη για ανθρωποκτονία, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Ο Απόστολος Λύτρας, μίλησε φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΣΚ παρέα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η Ιωάννα είναι μόνιμα στο σπίτι και δεν μπορεί να βγει στο φως»

Αποφάνθηκε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ότι η κατηγορούμενη κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Είχε ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να της κάνει απλά ζημίες, αλλά το βούλευμα αναφέρεται σε τόσο μεγάλη ποσότητα, που λιώσανε οι τοίχοι όπου ακούμπησε το υγρό με αποτέλεσμα να έχει συμβεί αυτή η βλάβη στην κοπέλα».

Και στη συνέχεια, ο δικηγόρος πρόσθεσε πως «με τη βλάβη που έχει η Ιωάννα είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει… Το ένα της αφτί έχει εξαφανιστεί, το μάτι της έχει πρόβλημα, κυκλοφορεί μόνιμα με μάσκα, δεν κάνει να εκτεθεί στο φως γιατί πονάει πάρα πολύ, έχει κάνει ήδη 8 χειρουργεία και πρόκειται να κάνει πάρα πολλά ακόμα. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα κάνει άλλα 10 χειρουργεία.

Ένα νέο κορίτσι κλεισμένο μες στο σπίτι, με αφόρητους πόνους, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει σχεδόν ένα χρόνο μετά. (Η κατηγορούμενη) την παρακολουθούσε, είχε βάλει GPS, είχε κάνει πρόβα του εγκλήματος, είχε πακιστανικό τηλέφωνο για να μην την εντοπίσουν, είχε μεταμφιεστεί… Ούτε σε ταινία».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More