Επίθεση με βιτριόλι: «Ζητούσε στον εντολέα μου να παρακολουθεί τον 40χρονο και την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Ο δικηγόρος του 36χρονου, του φερόμενου συνεργού της 37χρονης Ε.Κ. στην επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, Αλέξανδρος Κούκιος, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο δικηγόρος του 36χρονου τόνισε ότι ο πελάτης του δεν έχει κληθεί ως μάρτυρας και δεν υπάρχει κατάθεσή του στη δικογραφία.

«Για ένα σοβαρό χρονικό διάστημα, κατά καιρούς, η κατηγορούμενη ζητούσε να παρακολουθεί ο εντολέας μου τον 40χρονο και την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ο εντολέας μου επειδή κατάλαβε ότι είχε εμμονή με τα δύο πρόσωπα, προσπαθούσε να την αποφύγει. Και της έλεγε ότι τους παρακολουθούσε, ενώ δεν αυτό δεν συνέβαινε. Και για να είναι πιο πειστικός της έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ των δύο ανθρώπων και ότι δεν χρειάζεται να ασχολείται» σημείωσε ο κ. Κούκιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 36χρονος γνώρισε την κατηγορούμενη μέσω της πρώην συντρόφου του. «Του ζητούσε να παρακολουθεί, επειδή θεωρούσε ότι θα μπορούσε να τον χειρίζεται. Κάτι που δεν ίσχυε. Κανένα οικονομικό αντάλλαγμα, όλα αυτά είχαν να κάνουν με τις εμμονές της κατηγορούμενης.

«Υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία για δύο χρόνια κατά καιρούς ζητούσε να παρακολουθεί τον 40χρονο και την Ιωάννα. Εκείνος έβλεπε την εμμονή της με τον 40χρονο και προσπαθούσε να την ξεφορτωθεί και της έλεγε ότι πήγαινε να τους παρακολουθήσει αλλά δεν συνέβαινε και της έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στα δύο πρόσωπα».

Read More

And More