Επίθεση σε συνεργείο του OPEN που κάλυπτε τις φωτιές – “Αστυνομικοί έβλεπαν και δεν παρενέβη κανείς”

Επίθεση από μια ομάδα αγνώστων δέχτηκαν δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Open κατά τη διάρκεια που κάλυπταν το ρεπορτάζ για τις φωτιές στη Βαρυμπόμπη. Ειδικότερα, 15 άτομα επιτέθηκαν στους ρεπόρτερ Κώστα Αλατζά και Ελευθερία Σπυράκη ενώ χτύπησαν και έκλεψαν τον οπερατέρ. 

Η Ελευθερία Σπυράκη περιέγραψε κλαίγοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open τα όσα έζησαν, τονίζοντας, μάλιστα, ότι οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο περιστατικό δεν έκαναν τίποτα για να τους προστατέψουν. 

“Έδινα το ρεπορτάζ εκείνη την ώρα και εγώ και ο συνάδελφός μας, ο Κώστας Αλατζάς. Μία ομάδα 15 ατόμων είχε κατέβει στο σημείο που βρισκόμασταν εμείς. Για έναν δικό τους λόγο, ούτε μας διευκρίνισαν γιατί το έκαναν αυτό, άρχισαν να βρίζουν τον Κώστα Αλατζά, πέταξαν κάτω την κάμερα, χτύπησαν τον οπερατέρ, έδωσαν μπουνιά στο πρόσωπο στον Κώστα…

Δεν ενοχλήσαμε κανέναν. Μας έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπάνε τις πόρτες, να σπάνε τα τζάμια και να μας βρίζουνε. Οι αστυνομικοί ήταν απέναντι και δεν επενέβη κανένας να μας προστατέψει. Ήταν τέσσερις αστυνομικοί και δεν έκαναν τίποτα. Επενέβησαν πυροσβέστες. Να σας πω ότι έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ μας και τώρα δεν έχει λεφτά ούτε να επιστρέψει τίποτα”, ανέφερε η δημοσιογράφος. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More