Ερασμία Μάνου για τον χωρισμό από τον Βασίλη Δημάκη: «Ξέρουμε και οι δυο πολύ καλά τι έχει συμβεί»

Για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Δημάκη, μίλησε η Ερασμία Μάνου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα« και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Η Ερασμία Μάνου που μετά από σχεδόν έναν χρόνο αποφάσισε να λήξει το σύμφωνο συμβίωσης που είχε υπογράψει με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη, ανέφερε – σε αντίθεση με όσα εκείνος υποστηρίζει – ότι γνωρίζουν πολύ καλά και οι δυο την αιτία του χωρισμού τους.

«Τον Βασίλη τον συγκαταλέγω στις μεγάλες αγάπες. Δε μπορώ να κάνω διαφορετικά. Δε μπορεί να μην άφησε τίποτα μια σχέση. Μιλάω για μένα. Δε μπορώ να μπω στο μυαλό του άλλου. Ο καθένας μπορεί να περνάει ένα ζόρι, μια πληγή, να μη μπορεί να το διαχειριστεί, να το σκέφτεται διαφορετικά, δε ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει σε έναν άνθρωπο.

Εγώ κρατάω τα καλά, δε μπορώ να τα σβήσω και να πω ότι δεν έγινε τίποτα ποτέ. Δε μετανιώνω σε καμία περίπτωση. Σε έναν χωρισμό, γνωρίζουν οι δυο γιατί χωρίσανε. Το να λες ότι δε γνωρίζουν και οι δυο είναι πρόβλημα, σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα αντιληπτικότητας υπάρχει. Έχουμε φταίξει και οι δυο σε αυτή την ιστορία.

Είναι ένα σήριαλ το οποίο έχει ξεκινήσει καθημερινά. Δε με πειράζει, αφού υπάρχει βήμα και αισθάνεται ότι κάτι θέλει να πει, καλά κάνει. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν για να μιλήσω. Δεν είναι η σχέση να κοινοποιείται και ο καθένας να βγαίνει και να έχει μια άποψη για τον χωρισμό. Στη χαρά, δε σε πολυενδιαφέρει. Εδώ είναι μια δύσκολη στιγμή, πιστεύω και για εκείνον, και για εμένα. 

Ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Δεν έφυγε κανένας ούτε μέσα σε μια νύχτα, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Αν με ρωτάς αυτή τη στιγμή για επανασύνδεση θα σου έλεγα με το χέρι στη καρδιά θα σου έλεγα όχι. Είναι μια κατάσταση που έχει τελειώσει, έχει λήξει, έχω πονέσει…» είπε η Ερασμία Μάνου.

Read More

And More