Ερασμία Μάνου κατά Γιώργου Λιάγκα: «Μπορεί να είμαι φαντασιόπληκτη»

Στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τη σχέση της με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη απάντηση η Ερασμία Μάνου. Ακόμη, η κόρη της Σοφίας Βόσσου μίλησε για τον πρώην σύζυγό της λέγοντας πως θα μπορούσε να είναι φίλη του και πως δεν την ενοχλεί που βγαίνει και κάνει δηλώσεις στα κανάλια.

«Ο Γιώργος Λιάγκας αν πιστεύει αυτό, να πάει στους χιλιάδες κρατούμενους να τους πει γιατί έχουν σχέσεις, γυναίκες που τους περιμένουν έξω, οικογένειες, δικαιώματα, και γιατί συμβαίνουν αυτές οι σχέσεις. Υπάρχουν οι σχέσεις εξ αποστάσεως. Τι να κάνουμε τώρα; Ο καθένας μπορεί να αναρωτιέται ό,τι θέλει. Δε μπορώ να του πω εγώ τώρα τι έχω περάσει και τι έχω ζήσει.

Ναι, είμαστε λίγο φαντασιόπληκτοι. Δε με ενδιαφέρει τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας να σου πω την αλήθεια. Μπορεί να είμαι φαντασιόπληκτη. Έτσι είμαστε εμείς οι καλλιτέχνες, είμαστε και λίγο μουρλοί» είπε αρχικά η Ερασμία Μάνου.

«Δε στεναχωριέμαι που ο πρώην σύζυγός μου βγαίνει και κάνει δηλώσεις στα κανάλια. Στεναχωριέμαι για άλλα πράγματα πιο βαριά. Δε με πειράζει τι λέει. Να είναι καλά θέλω κι αν δε θυμάται κάτι καλό από τη σχέση μας, να του τα γράψω σε ένα γράμμα, να τα θυμηθεί. Δε νομίζω ότι τα κάνει αυτά γιατί θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου ή να γίνει επανασύνδεση. Τα κάνει γιατί θέλει να πει τον πόνο του με έναν τρόπο.

Είμαι λίγο παγωμένη, μου φαίνονται λίγο περίεργα όλα αυτά, αλλά εντάξει, καλά να είμαστε. Θα μπορούσα να είμαι φίλη μαζί του. Ζήσαμε μια τόσο μεγάλη ιστορία, γιατί να μην είμαστε φίλοι;» πρόσθεσε η Ερασμία Μάνου.

Read More

And More