Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Εριέττα Κούρκουλου στο νέο podcast της Ναταλίας Αργυράκη στο Youtube.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από τη συζήτηση των δυο γυναικών δεν έλειψε και η αναφορά της ιδρύτριας του Save A Greek Stray στον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου αποκάλυψε όσα την κέρδισαν σε εκείνον και αποφάσισε να κάνει μαζί του οικογένεια, ενώ παραδέχτηκε ότι στην αρχή της σχέσης τους οι προτεραιότητές τους ήταν διαφορετικές λόγω της διαφοράς ηλικίας τους.
«Η γνωριμία με τον σύζυγό μου μπορεί να ήταν θέμα τύχης, μπορεί και όχι. Το λέω αυτό γιατί πάντα λέω ότι ο Βύρωνας είναι ένας άνθρωπος που θέτει στόχους και τους καταφέρνει. Αυτό είναι το ταλέντο του. Όταν πάρει απόφαση κάτι, αυτό και θα γίνει. Πάντα, μεταξύ σοβαρού και αστείου λέω ότι ο Βύρωνας αποφάσισε ότι θα με παντρευτεί και θα κάνουμε μαζί οικογένεια.
Σε κάποιο βαθμό το πιστεύω ότι έτσι έγινε. Εκείνος ήρθε πρώτος και μου μίλησε, πράγμα που δε μου συνέβαινε συχνά… Ήμουν μόλις 24, δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνω οικογένεια και παιδιά. Ούτε ήμουν – ακόμα δεν είμαι – η γυναίκα που βλέπει παιδάκια και τρελαίνεται και θέλει όλη μέρα να κάθεται να παίζει με ξένα παιδάκια» εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου.
«Εγώ ήμουν 24 και εκείνος 40. Είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες. Οι φίλοι του είχαν ήδη αρκετά μεγάλα παιδιά, εγώ ήμουν σε τελείως άλλη φάση ζωής, ήθελα να κάνω κάποιες ακόμα σπουδές. Νομίζω με κέρδισε μέσα στο χρόνο και συνεχίζει να με κερδίζει καθημερινά. Δυο χρόνια μετά την αρχή της σχέσης μας, του συζήτησα ότι θέλω να πάω στην Αμερική να κάνω ένα μεταπτυχιακό για τη σχέση των ανθρώπων με τα ζώα…
Δεν ήμουν σίγουρη ότι θέλω να πάω… Περίμενα να μου πει “άστο”, αλλά κάθε άλλο, μου είπε να μη χάσω αυτή την ευκαιρία… Αυτή η αντιμετώπιση και η διαχείριση μετά, το ήταν βράχος να με στηρίζει σε όλα, με έκανε να καταλάβω ότι δε χρειάζεται να επιλέξω…» αποκάλυψε, σε άλλο σημείο.
«Παντρευτήκαμε λίγο πριν τα 27α γενέθλιά μου…Είναι καλός άνθρωπος. Για μένα, το υποχρεωτικό για να βρίσκεται ένας άνθρωπος δίπλα μου, είναι να είναι καλός άνθρωπος, πόσω μάλλον για να κάνω παιδιά μαζί του» κατέληξε η Εριέττα Κούρκουλου.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε για την υπογονιμότητα και την εξωσωματική που έχει κάνει: «Μια μέρα ενώ έπαιρνα φάρμακα, προσπαθώντας να κάνουμε παιδάκι είδα ότι μου έμειναν κάποια φάρμακα και είπα θα τα ανεβάσω στο Instagram να τα διαθέσω σε όποια γυναίκα τα θέλει, γιατί είναι ακριβά.
Με το που το έκανα έλαβα εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης από γυναίκες που μου έλεγαν “με το καλό, καλή δύναμη στον αγώνα και πόσο δύσκολα περνάς” και όντως περνούσα πάρα πολύ δύσκολα εκείνη τη περίοδο και αισθανόμουν τεράστια μοναξιά και ξαφνικά αυτό με συνεπήρε και τότε άρχισαν να γράφουν ότι κάνω προσπάθεια εξωσωματικής. Είπα πως είναι κάτι που θέλω να επικοινωνήσω γιατί το έχουν ανάγκη οι γυναίκες (…) να βγουν από αυτή την ουτωπικότητα του ότι όλα είναι λάθος».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ