Έρωτας Φυγάς: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας σειράς του Open

Ο Έρωτας Φυγάς έρχεται καθημερινά από τη νέα σεζόν στο OPEN, να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

Mία δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών να δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Μία ιστορία με πυρήνα έναν έρωτα αγνό, ουσιαστικό. Μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις.

Μία αγάπη που παίρνει σάρκα και οστά την περίοδο που οι αυθεντικές αξίες γίνονται πυξίδα και οδηγός για την Ελλάδα, που στα απόνερα του Β’ Παγκοσμίου και του Εμφυλίου πολέμου, διεκδικεί και λαχταρά να αλλάξει, να εξελιχτεί, να προοδεύσει, ενώ παράλληλα κρατιέται σχεδόν πεισματικά από γνώριμες πρακτικές και εικόνες του παρελθόντος, σ’ έναν κόσμο που προχωρά σαρωτικά και χωρίς γυρισμό.

Στην ελληνική, ταλαιπωρημένη αλλά πάντα δυνατή, επαρχία που επουλώνει πληγές ενώ διψά για την επόμενη μέρα, την πρόοδο και την ορατή σχεδόν ευημερία, που δικαιωματικά της ανήκει.

Είναι η εποχή που τα συναισθήματα παίρνουν τις πραγματικές τους διαστάσεις, με τις αξίες να αποτελούν την σταθερά, αλλά ταυτόχρονα και τα όρια και τους ηθικούς στενούς, συχνά, περιορισμούς, σε μία περίοδο ανασφάλειας και ρευστότητας.

Έρωτας Φυγάς – Δες το τρέιλερ για τη νέα σειρά του Open:

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPENtv (@opentvgr)

Αποχρώσεις και εκφάνσεις ζωής και καρδιάς που γίνονται μαθήματα και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να περιγράφουν, να επεξηγούν, και γιατί όχι να δικαιολογούν, περισσότερο ίσως από ποτέ, κοινωνικές επιλογές, συμπεριφορές και αποφάσεις προσωπικές αλλά και συλλογικές.

Μία σειρά εποχής που μυρίζει Ελλάδα. Γνώριμη, νοσταλγική, που μιλάει για ένα μυθιστοριογραφικό έρωτα απ’αυτούς που αξίζει κανείς να τους ζει και αν δεν τολμά, αξίζει τουλάχιστον να τους δει.

Ετικέτες

Read More

And More