Έρωτας Φυγάς: Σταύρος Ζαλμάς και Σταύρος Σβήγκος απαντούν για το πρόωρο τέλος της σειράς

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση που κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης 30/11 σύμφωνα με την οποία, οι ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές της σειράς «Έρωτας Φυγάς» ενημερώθηκαν με email από την εταιρεία παραγωγής ότι η σειρά πρόκειται να ολοκληρωθεί πρόωρα παρά την επιτυχημένη πορεία του.

Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε για την εξέλιξη αυτή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέροντας: «Εγώ είμαι απλώς ένας εργαζόμενος εκεί. Το γιατί αποφάσισε το κανάλι να το ανακοινώσει τώρα, δεν μπορώ να σας πω, δεν έχω ιδέα. Η πληροφόρηση που έχω εγώ, είναι αυτό το πράγμα. Ότι στις 10 Φεβρουαρίου θα σταματήσει να προβάλλεται στο OPEN η σειρά, αυτή τη πληροφόρηση έχω.

Το μόνο που θα ήθελα να διευκρινίσω, επειδή ακούω από δεξιά και αριστερά ότι κάπου γράφτηκε ότι εγώ αποχώρησα και γι’ αυτό σταματάει, αυτό είναι παντελώς ψέμα. Φυσικά και υπάρχει περίπτωση η σειρά να συνεχιστεί σε άλλο κανάλι. Μας έχει ανακοινωθεί ότι ο παραγωγός, ενόψει αυτής της απόφασης του καναλιού, θα προσπαθήσει να κλείσει συμφωνία με κάποιο άλλο κανάλι, έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτή η σειρά.

Δεν είναι από τις σειρές που κόβονται λόγω αποτυχίας. Το OPEN το σταματάει για άλλους λόγους, δικούς του. Εγώ θέατρο δεν κάνω φέτος το χειμώνα και είναι πολύ νωρίς για να ανακοινώσω κάτι για παρακάτω».

Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Σταύρος Ζαλμάς, στην ίδια εκπομπή, είχε σχολιάσει τις φήμες που ήθελαν τη σειρά να ολοκληρώνεται πρόωρα.

«Ξέραμε πριν την αρχή του καλοκαιριού ότι θα συνεχιστεί το σήριαλ, διότι έπρεπε να υπογράψουμε και τα καινούργια μας συμβόλαια. Τώρα για τους ψιθύρους μετακίνησής του σε άλλο κανάλι, φτάσανε και σε εμάς αυτοί οι ψίθυροι αλλά πραγματικά δεν έχω κάποια είδηση. Ακόμα όμως και αν υπάρχει σοβαρή περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, φαντάζομαι θα συμβεί από τον Γενάρη και μετά γιατί το κανάλι με τον παραγωγό έχουν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τέλος Δεκεμβρίου» είχε πει ο Σταύρος Ζαλμάς.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε τηλεφωνικά και ο Σταύρος Σβήγκος που πρωταγωνιστεί στη σειρά λέγοντας,

«Αυτοί οι ψίθυροι που ακούγαμε, δυστυχώς δεν ήταν ψίθυροι καρδιάς. Εμείς δεν έχουμε επαφή με το κανάλι, εμείς μιλάμε με την εταιρεία παραγωγής, όπως όλοι οι ηθοποιοί των σήριαλ. Η παραγωγή μιλάει με το κανάλι. Μας ενημέρωνε η παραγωγή ότι έχουν κάποια ραντεβού.

Πριν γίνουν κάποιες αλλαγές στο συγκεκριμένο κανάλι και αναλάβουν άλλοι άνθρωποι το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού, ήταν σαν σίγουρο ότι θα παίρναμε αυτή την παράταση. Άλλαξε η διοίκηση του καναλιού και ο άνθρωπος που διαχειρίζεται το ψυχαγωγικό κομμάτι και μαζί άλλαξε και αυτό για τη σειρά».

«Δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια. Έγινε. Δεν είναι μόνοι οι ηθοποιοί. Δουλεύουν τόσα άτομα για το σήριαλ. Ξαφνικά, από εκεί που είχαμε διαφορετικές πληροφορίες, μένουμε στον άσσο. Είναι πολύ στενάχωρο να βλέπεις την απόγνωση στο βλέμμα τόσων ανθρώπων. Έτσι κι αλλιώς ζούμε πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές… Οπότε τόσοι άνθρωποι μένουμε σε μια γωνία και σε μια αναδιοργάνωση των πραγμάτων.

Είχαμε ανανεώσει τα συμβόλαιά μας με την εταιρεία παραγωγής, κάποιοι μέχρι τέλη Δεκέμβρη και κάποιοι μέχρι το καλοκαίρι. Από ότι έχει φτάσει στα αυτιά μου, όλοι θέλανε να συνεχιστεί το σήριαλ εκτός από τον άνθρωπο που ανέλαβε το ψυχαγωγικό κομμάτι. Το κανάλι δεν έχει πάρει κάποια επίσημη θέση.

Δε γνωρίζω αν η σειρά πρόκειται να μεταφερθεί σε άλλο κανάλι, ούτε είμαι αρμόδιος για κάτι τέτοιο. Ποιο κανάλι θα αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμά του; Το θέμα είναι ότι η ανθρωπιά χάνεται ολοένα και περισσότερο. Είναι χοντρά τα παιχνίδια που παίζονται και μένει κόσμος στον άσσο..,. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον…» πρόσθεσε ο Σταύρος Σβήγκος.

Read More

And More