Έρωτας μετά: Πήρε «φωτιά» το Twitter με τις απαντήσεις των σεναριογράφων για τις εξελίξεις της σειράς

Το Twitter Live Chat Event «ΣΕΜ ARE BACK» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, ύστερα από απαίτηση του κοινού μετά την πρώτη και εξαιρετικά πετυχημένη συζήτηση που είχαν οι σεναριογράφοι της σειράς «Έρωτας μετά» με τους χρήστες του Twitter τον περασμένο Νοέμβριο. Η ενέργεια ξεκίνησε στις 21:45 και ολοκληρώθηκε στις 00:50 με τους σεναριογράφους να απαντούν σε περισσότερες από 500 ερωτήσεις σε μόλις 3 ώρες!

Τα Tweets ξεπέρασαν τα 7.100 και το hashtag #erwtasmeta έγινε αμέσως No1 trending topic, ενώ παρέμεινε στις κορυφαίες τάσεις ακόμα και 10 ώρες μετά την ολοκλήρωση του event!

Μάλιστα, η συμμετοχή ήταν τόσο μαζική που η συζήτηση… έριξε το Twitter λίγο πριν τις 24:00, όταν οι σεναριογράφοι με τις απαντήσεις τους έφτασαν στο επιτρεπόμενο ημερήσιο όριο αριθμού tweets! Φυσικά η συζήτηση συνεχίστηκε με την αλλαγή της ημέρας, καθώς το ενδιαφέρον του κοινού συνέχιζε να είναι εκπληκτικά αμείωτο και δεν μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητα ερωτήματα!

Οι σεναριογράφοι της σειράς που υπογράφουν ως ΣΕΜ (Σεναριογράφοι Έρωτας Μετά) έκαναν πάνω από 500 tweets σχετικά με την πλοκή και τις εξελίξεις. Με χιούμορ και διάλογο με τους χρήστες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον, με την συζήτηση να συνεχίζεται πάνω από δύο ώρες μετά το τέλος του επεισοδίου.

Τα Tweets μέχρι στιγμής συγκεντρώνουν πάνω από 1.604.000 organic impressions, δηλαδή εμφανίσεις σε χρήστες.

Πολλές απαντήσεις των σεναριογράφων –που υπογράφουν ως ΣΕΜ- Σεναριογράφοι Έρωτας Μετά – έδωσαν σημαντικά στοιχεία για τις σχέσεις των χαρακτήρων και τις εξελίξεις της σειράς.

Μεταξύ άλλων μάθαμε ότι:

– Υπάρχει μεγάλη περίπτωση ο Κωνσταντίνος και η Άννα να είχαν κάνει συμφωνία με τον Αφεντάκη να τους φυγαδεύσει.
– Η Όλγα Χουρμούζη είναι άνθρωπος του Αφεντάκη πλέον, την καλύπτει και τροφοδοτεί τον Παπαδόπουλο με πληροφορίες που υπηρετούν βασικά τον Αφεντάκη.
– Η Νόρα μέσω του μπλογκ της γίνεται θύμα του «εγκέφαλου».

Read More

And More