«Έρωτας Μετά»: Συνεχίζεται και το 2020 – Tι ετοιμάζει ο Alpha για να πάρει τα πάνω της η σειρά;

Η δραματική σειρά του Alpha “Έρωτας Μετά” συνεχίζεται και το 2020. Πρόκειται για μία παραγωγή που ξεχωρίζει, η οποία ωστόσο δεν έχει βρει την ανταπόκριση που της αρμόζει. Τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας, λοιπόν, αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Έτσι, από Δευτέρα 6 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, θα προβληθούν εκ νέου σε 8 τηλεταινίες, με στόχο να πιάσουν το νήμα της σειράς και τηλεθεατές που έως τώρα δεν την παρακολούθησαν κι έπειτα να ακολουθήσει η συνέχεια με συγκλονιστικές εξελίξεις.

Διάβασε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

Η ιστορία απ’ την αρχή…

Πώς και γιατί ξεκίνησαν όλα; Πώς ήρθε ο μεγάλος έρωτας, ο πόνος, η καταστροφή;

Δύο αγαπημένα ζευγάρια με τις οικογένειές τους ζουν ανατροπές, λάθη, αγωνίες και κινδύνους, εξαιτίας ενός ανεξέλεγκτου έρωτα, του Κωνσταντίνου και της Άννας.

Μια εταιρεία σε κρίση. Ύποπτοι απατεώνες που θέλουν να κερδίσουν χρήμα και δόξα εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία του Κωνσταντίνου και τη ζήλεια του Ηλία.

Η οικογένεια του Χρήστου πενθεί για την Άννα, η οικογένεια του Κωνσταντίνου περιμένει να ξυπνήσει από το κώμα. Όμως η Άννα είναι ζωντανή, αιχμάλωτη στα χέρια κάποιων απρόβλεπτων κακοποιών. Ο Κωνσταντίνος επιστρέφει στο σπίτι του και σιγά σιγά επανέρχεται στην πραγματικότητα.

Στο μέλλον θα υπάρξουν πολλές και συγκλονιστικές εξελίξεις…

Πώς φτάσαμε ως εδώ;

Κομμάτι κομμάτι ξανά, από τη Δευτέρα 6 έως και την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου κάθε βράδυ στις 21:50, ξαναζούμε τα κεφάλαια της πιο συναρπαστικής και επικίνδυνης ιστορίας αγάπης, πάθους, σχέσεων, της ελληνικής τηλεόρασης.

Read More

And More