Έρωτας Μετά: Συνταρακτικές οι εξελίξεις της εβδομάδας – Ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του γιου της Άννας;

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις για το σήριαλ του Alpha Έρωτας μετά, με το σενάριο να κάνει συνέχεια… ανατροπές!

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις την επόμενη εβδομάδα

Δευτέρα 2 Μαρτίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 74
Ο Δημήτρης ξεφεύγει από το εγκαταλειμμένο σπίτι έχοντας πάρει το τηλέφωνο του Ρίζου ενώ η Αλίκη παρακολουθεί την κάθε του κίνηση. Ο Τόνι ενημερώνει τον Γιώργο για τα νέα της υπόθεσης με στόχο να τον ενεργοποιήσει. Ο Γιώργος  αρνείται να ασχοληθεί, γεγονός που τον οδηγεί σε σύγκρουση με τη Νόρα. Η Ηλέκτρα έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα μεγάλο μυστικό, καθώς ο Γεράσιμος της λέει ότι μπορεί ο Μιχαλάκης να μην είναι βιολογικό παιδί του Χρήστου.

Τρίτη 3 Μαρτίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 75
Ο Δημήτρης συναντάει την Πέννυ και την ακούει να μιλάει στο τηλέφωνο με αυτόν που πιστεύει ότι κρατάει τη Μακρίδη. Ο Σταύρος, μετά την αποκάλυψη του Αποστόλη, ζητάει από τον Θοδωρή να τον σκοτώσει αλλά η αντίδραση του Θοδωρή τον ξαφνιάζει. Η Ηλέκτρα, φορτισμένη από τις τελευταίες αποκαλύψεις, ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουνε κι  ο Αποστόλης πουλάει το σπίτι του στο χωριό για να βοηθήσει οικονομικά τον Χρήστο.

Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 76
Ο Γιώργος ανακρίνει τον Γιάννη Λεγάτο και μαθαίνει για την ιστορία του με την Πέννυ αλλά και για το παρελθόν του με την Άννα. Ο Κωνσταντίνος συναντάει την Όλγα και της ζητάει να ψάξει να βρει ποιος έχει την Άννα με αντάλλαγμα να παραχωρήσει στον Αφεντάκη το εταιρικό του μερίδιο. Ο Τόνι ενημερώνει την Άντι ότι δεν βρήκε κάτι στο δεύτερο κινητό τηλέφωνο του Κωνσταντίνου πράγμα που τους φέρνει πάλι σε αδιέξοδο. Τέλος ο Αποστόλης ζητάει από την Λαμπρινή να τον παντρευτεί – ο Θοδωρής την ίδια στιγμή του έχει στήσει παγίδα θανάτου.

Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 77
Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αποστόλη ο Θοδωρής τρέπεται σε φυγή. Ο Σταύρος καλεί τον Γιώργο και του λέει ότι θα του δώσει το όνομα ενός διεφθαρμένου αστυνομικού με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Η Νόρα επισκέπτεται τον Τόνι και τον ευχαριστεί που βοήθησε τον Γιώργο ενώ την ίδια στιγμή ο Ηλίας ζητάει από την Κατερίνα να του πει την αλήθεια για το παρελθόν της. Ο Κωνσταντίνος πηγαίνει στον Χρήστο θέλοντας να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση με τον Μιχαλάκη.

Read More

And More