Ερωτόκριτος: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι φρέσκο ζευγάρι αλλά νομίζεις πως είναι χρόνια μαζί»

Ο Ερωτόκριτος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της «Γεια σου» και στη δημοσιογράφο, Μαρία Χαραλάμπους.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση όσα νιώθει πως βρήκε ο νικητής του Survivor στο πρόσωπο του όμορφου μοντέλου.

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο συνεργαζόμαστε χρόνια και είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Πρόσφατα είχαν έρθει μαζί και με την Δήμητρα Βαμβακούση εδώ στο ατελιέ και είναι φρέσκο ζευγάρι. Η Δήμητρα, την οποία δεν την γνώριζα, είναι ένα φρέσκο κορίτσι. Από τον Γιώργο μπορεί να περίμενες να δεις και κάτι άλλο σαν εικόνα δίπλα του, αυτό όμως αν και είναι ανατρεπτικό στην οπτική μας είναι τόσο όμορφο και έχουν τέτοια χημεία μεταξύ τους που πραγματικά μας δίνει ένα μήνυμα πραγματικά να μην κρίνουμε τα γεγονότα από τις εικόνες», είπε αρχικά ο Ερωτόκριτος.

Και συνέχισε: «Τα παιδιά ήρθαν εδώ και έβλεπες αυτή την χημεία, αυτή την αγάπη και την οικειότητα. Δηλαδή, αν δεν γνώριζες, νόμιζες πως είναι χρόνια μαζί. Έχω την αίσθηση ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είδε σε εκείνην την πίστη. Δηλαδή τα παιδιά πήγαιναν στους Αγίους Ισιδώρους, επάνω στην εκκλησία και νομίζω πως η πίστη και η αγάπη για τον Χριστό και την εκκλησία τούς έχει ενώσει».

«Νομίζω πως ο Γιώργος θέλει να κάνει μία ολοκληρωμένη, όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια και του καθρεφτίζει αυτά τα σημάδια η Δήμητρα. Εγώ αυτή την αίσθηση έχω» πρόσθεσε κλείνοντας ο Ερωτόκριτος,

Read More

And More