Site icon TLIFE

Έρρικα Πρεζεράκου για Σταύρο Φλώρο: «Όλα είναι μέσα στη ζωή και να ξέρει η ψυχή του να κοιτάει μπροστά»

Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε χθες Παρασκευή 15 Μαΐου καλεσμένη στο J2US και μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για το σοκαριστικό ατύχημα του Σταύρου Φλώρου στο Survivor.

Να σου θυμίσουμε πως η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας στην Περιφέρεια Αττικής είχε βιώσει ένα πολύ σοβαρό ατύχημα το καλοκαίρι του 2020, όταν τραυματίστηκε από προπέλα σκάφους στην Κύθνο. Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ βρισκόταν στη θάλασσα όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, χτυπήθηκε από την προπέλα ταχύπλοου. Ο τραυματισμός της ήταν ιδιαίτερα σοβαρός, καθώς υπέστη βαριά κάκωση στο δεξί της χέρι, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί μέρος δύο δαχτύλων της.

«Αρχικά να πω ότι η προπέλα είναι το πιο άτιμο πράγμα που μπορεί να υπάρξει μέσα σε μία θάλασσα. Και το ξέρω γιατί ο μπαμπάς μου είχε ναυπηγείο με σκάφη αναψυχής, κάθε χρόνο κάποιος έφευγε, πόσο μάλλον τώρα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι μέσα στη ζωή όλα, και το μήνυμα που θα ήθελα να δώσω σε αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι ακόμα κι αν το σώμα τον πηγαίνει λίγο πίσω, η ψυχή του να ξέρει ότι κοιτάει μπροστά. Οπότε να συντονιστεί με αυτό και όλα θα πάνε καλά» τόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου στην κάμερα του Mega.

 

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τη δύσκολη ψυχολογική και σωματική μάχη που έδωσε μετά το ατύχημα, τονίζοντας πως χρειάστηκε δύναμη, πίστη και υπομονή για να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

© 2026 tlife.gr