ΕΡΤ για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη να μην προβληθεί ή να τροποποιηθεί η εκπομπή Μαμάδες»

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Χριστίνα Κοντοβά, η οποία θα προβληθεί αύριο Κυριακή 8 Ιουνίου.

Η εν λόγω εκπομπή, μάλιστα, πριν καν προβληθεί βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς ο Θοδωρής Μαραντίνης απέστειλε προειδοποιητική ανακοίνωση στα ΜΜΕ για την αναπαραγωγή της.

Αν και υπήρξαν δημοσιεύματα περί τροποποίησης και μοντάζ της συγκεκριμένης συνέντευξης, όπως τόνισε ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή Weekenders κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά.

«Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη να μην προβληθεί ή να τροποποιηθεί η εκπομπή, καθώς μετά από σχετική νομική συμβουλή κρίθηκε ότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί ζήτημα από το περιεχόμενο της συνέντευξης που θα μεταδοθεί» αναφέρουν πηγές μέσα στην ΕΡΤ στον δημοσιογράφο.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164