Εσύ έχεις δει τους γιους του Τάσου Αρνιακού; Είναι κούκλοι (video)

Μπορεί τον Τάσο Αρνιακό να τον βλεπουμε καθημερινά μέσα από τις τηλεοπτικές μας οθόνες ωστόσο εκείνους που δεν είχαμε δει ποτέ μέχρι σήμερα είναι τους δυο γιους του Σπύρο και Γιώργο.

Τα δυο αγόρια που ομολογουμένως είναι και πολύ όμορφα, μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν αν παρακολουθούν τον πατέρα τους στην τηλεόραση αλλά και τι είναι αυτό που τους λένε οι φίλοι τους για εκείνον.

«Βλέπουμε φανατικά τον πατέρα μας στην τηλεόραση και τον κριτικάρουμε. Σχολιάζουμε το κοστούμι που φοράει και τον πρόλογό του. Οι φίλοι μας μάς παίρνουν τηλέφωνο όταν θέλουν να πάνε κάπου, να ρωτήσουμε τον μπαμπά τι καιρό θα κάνει. Είμαστε πολύ δεμένα αδέλφια. Έχουμε κοινά και διαφορετικά στοιχεία και με αλληλοσυμπληρώνει. Θαυμάζουμε τη μητέρα μας, έχει θυσιάσει την καριέρα της για μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά τα δύο αδέλφια.

Ο Γιώργος Αρνιακός έχει σχέση εδώ και 6 χρόνια και δηλώνει ότι είναι μια χαρά ενώ ο Σπύρος Αρνιακός αποκάλυψε ότι συμβουλεύεται τον αδελφό του στα προσωπικά του.

Read More

And More