Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχω ιδέα τι είχε γίνει με τον αρχισυντάκτη μας»

Το παράπονο που εξέφρασε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για το Breakfast @Star η Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Γειά σου» ο Ετεοκλής Παύλου.

«Με το Star αδελφάκια δεν είμαστε; Γιατί το Breakfast@Star κάθε μέρα έχει κάτι αρνητικό για μένα; Χρήστο μου; Στην αρχισυνταξία να το πω και το Star. Δε γίνεται από αγάπη. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να πουλάει, αλλά κάθε μέρα κάτι αρνητικό για την Κατερίνα; Τέλος πάντων, δε θα ασχοληθώ καν» είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου. (δες εδώ το βίντεο)

Ο δημοσιογράφος του «Γειά σου», Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησε τον Ετεοκλή Παύλου ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου και πως δε γνωρίζει τι μπορεί να έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τον αρχισυντάκτη τους.

«Τι έγινε; Δε ξέρω, τι να σου πω; Δεν υπάρχει τίποτα, κανένα beef. Όλα καλά, δεν υπάρχει κάτι. Ο Χρήστος Αϊβαλιώτης, ο αρχισυντάκτης μας, είναι μια ιστορία από μόνος του, του έχω πολύ μεγάλη αδυναμία και τον αγαπώ πολύ. Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Κατερίνα Καινούργιου, δε ξέρω και όλη την ιστορία τους. Ξέρω ότι ο Χρήστος Αϊβαλιώτης είναι ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

Δεν έχει τύχει να συναντηθούμε με την Κατερίνα Καινούργιου. Είχαμε συναντηθεί πολύ καιρό πριν, όλα μια χαρά» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Χρήστος Αϊβαλιώτης είναι ο αρχισυντάκτης του του Breakfast@Star ενώ για χρόνια είχε το τιμόνι της αρχισυνταξίας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. 

Read More

And More