Ετεοκλής Παύλου για Νίκο Μουτσινά: «Είναι πολύ εύκολο να κρίνεις από μακριά, ας έρθει να μας δείξει τον τρόπο»

Τα όσα ανέφερε στην χθεσινή του εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τις ερωτήσεις που έκανε δημοσιογράφος της στην Ελεονώρα Ζουγανέλη για το διαζύγιό της και τη φημολογούμενη νέα σχέση της, σχολίασαν σήμερα ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου. (δες εδώ τι είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς)

«Δεν καταλαβαίνω τι τον έχει πιάσει τον Νίκο Μουτσινά. Αυτό γίνεται συνέχεια. Είναι ένα καινούριο ζευγάρι, που δεν έχει βγει να το επιβεβαιώσει κι οι δημοσιογράφοι ψάχνουν να βρούνε τι ισχύει ή όχι. Βρήκανε κάτι από το live της, που επιβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο. Για αυτό ασχολούμαστε» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου και συνέχισε, «Δεν νομίζω ότι τον πείραξε το βίντεο, αλλά που βγαίνουμε και ρωτάμε τι ισχύει. Υπάρχουν ερωτήσεις, που είναι πιο κουτσομπολίστικες. Το να ψάχνουμε να δούμε αν είναι ή δεν είναι ένα ζευγάρι, είναι μέσα στο παιχνίδι. Το ξέρει ο Νίκος».

Ενώ ο Ετεοκλής Παύλου από τη δική του πλευρά είπε, «Ο Νίκος ξέρει ότι τον συμπαθώ. Είναι πολύ εύκολο να κρίνεις κάτι από μακριά, να το βλέπεις και να λες δεν μου αρέσει κι είναι λάθος. Εγώ θέλω να μας δείξει τον τρόπο. Πώς κυνηγάς το ρεπορτάζ στα πλαίσια της δουλειάς; Να μπει κι εκείνος λίγο στα παπούτσια που είχε μπει παλιότερα και να δει ότι γίνεται στα πλαίσια του συλλογικού για να στήσεις μια εκπομπή. Εκτός αν έχει κάποια άλλη ιδέα, να μας την πει».

Read More

And More