Ετεοκλής Παύλου για Ουγγαρέζο: «Αυτή η τοποθέτηση ήταν πιο ακραία από αυτή του Λιάγκα, ίσως να μην χρειαζόταν»

Ο Ετεοκλής Παύλου και η παρέα του Breakfast@Star σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης όσα έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το Πρωινό στη στήλη του. 

Ο γνωστός παρουσιαστής αντέδρασε στο χιούμορ που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή του, πραγματοποιώντας ένα… live γκάλοπ για τα άτομα που έχει μπλοκάρει από το Instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μακάρι να «γκρεμίστηκε κάνας φούρνος» (όχι ο δικός τους) και να τους παρατήρησε… ότι με όλο αυτό το ευφάνταστο θεατρικό που στήθηκε με αφορμή εμένα, τουλάχιστον «έσκασε λίγο το χειλάκι» τους στο «Το Πρωινό». Άντε, σε κάνα μήνα πάλι, συνάδελφοι», έγραψε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε: «Εγώ αυτή τη θεωρώ πιο ακραία αντίδραση από το γκάλοπ το ίδιο. Αν το έπαιρνε λίγο πιο χιουμοριστικά, ίσως και να ήταν καλύτερα. Πέρα από το ότι χαρακτηρίζεις ανθρώπους με το «γλείφτες», δίνεις και μια αίσθηση μίας εκπομπής, στην οποία δεν περνάνε και πολύ καλά και εκείνη την ημέρα… έσκασε λίγο το χειλάκι τους».

 

«Εγώ τον καταλαβαίνω τον Δημήτρη, αυτά τα θέματα τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον αφορούν, δεν τον ενδιαφέρουν ως παρουσιαστή μίας εκπομπής. Ήταν ένα θέμα που θα μπορούσε να μην παίξει», παρατήρησε από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

Read More

And More