Ετεοκλής Παύλου για Βαγγέλη Περρή: «Δεν είναι ωραίο να μιλάς έτσι για ανθρώπους, δεν είναι χιουμοριστικό, να σκεφτόμαστε λίγο»

Τα σχόλια του Βαγγέλη Περρή για την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο οποίος έκανε λόγο για εκπομπές περιθωρίου, αναφερόμενος στο «TV Stars Παρουσιάστε», απασχόλησαν το πρωί της Τετάρτης 3/4 της εκπομπή Breakfast @Star.

«Ο Βαγγέλης Περρής είναι ένας άνθρωπος που έχει βαρύτητα η γνώμη του, προσπάθησα να δω πίσω από τα λόγια του. Κάπου όμως μου δημιουργήθηκε μία απορία, μου φάνηκε ότι είναι λίγο παραπάνω από σχολιασμός όλο αυτό. Τις λέξεις «περιθώριο» και «αποτυχία» είναι άσχημο να τις ακούς για οποιονδήποτε άνθρωπο… ότι θα κάνει κάτι περιθωριακό», ανέφερε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Σου λέει: δεν πήγε τότε με Ψινάκη και Γερμανού… θα πάει τώρα με αυτές;», παρατήρησε η Ελένη Χατζίδου.

«Υπάρχει μία διάθεση να μειώσεις έναν άνθρωπο στην προσπάθεια που πάει να κάνει», τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου αμέσως μετά.

«Ο τρόπος του Βαγγέλη Περρή δεν ήταν καθόλου ωραίος και σωστός. Αν θέλεις να πεις κάτι, μπορείς να το πεις διαφορετικά. Το να λες «άνθρωπος του περιθωρίου», να χρησιμοποιείς σπόντες, αιχμηρά σχόλια και να κρύβονται εκατό πράγματα πίσω από αυτά που λες… ε δεν είναι ωραίος τρόπος για κανέναν άνθρωπο», σχολίασε από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

«Για μένα η σκέψη είναι ξεκάθαρη. Δεν είναι ωραίο να μιλάς έτσι για ανθρώπους και για project, γιατί εργάζεται τόσος κόσμος από πίσω. Δεν το θεωρώ χιουμοριστικό, ούτε μπορώ να το πάρω ανάλαφρα. Να σκεφτόμαστε λίγο αν θα μας άρεσε να μιλήσουν για εμάς έτσι», κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου στο σχόλιό του για τον Βαγγέλη Περρή.

Read More

And More