Ετεοκλής Παύλου: «Μια κυρία μου είπε “καλά εσύ δυο μέτρα άντρας δεν ντρέπεσαι να λες τα κάλαντα;”»

Μία αστεία χριστουγεννιάτικη ιστορία ήθελε να μοιραστεί το πρωί της Τρίτης, ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star». Με αφορμή όσα είπε ο Φάνης Μουρατίδης το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελένη Μενεγάκη για τα κάλαντα των γιορτών, ο παρουσιαστής αποκάλυψε μια δική του προσωπική εμπειρία.

«Γρήγορο story, επειδή είπαμε για επιχειρηματικό μυαλό. Όταν ήμουνα μικρός και έλεγα τα κάλαντα, τι έκανα; Πήγαινα σε πολυκατοικίες, ανέβαινα τις σκάλες, ήμουν μόνος μου στην πόρτα και εκεί που ήταν η στριφογυριστή σκάλα είχα τρανζιστοράκι μέσα σε κατσαρολίτσα που έπαιζε κάλαντα.

Έκανα ότι είχα ορχήστρα μαζί μου, ότι έχω καμιά 20αριά άτομα. Πατούσα το play και με το που έλεγα εγώ τα κάλαντα, άρχιζαν τρομπόνια, φυσαρμόνικες, πιάνα!», ανέφερε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Και το χαρτζιλίκι ήταν αντίστοιχο, γιατί ο κόσμος νόμιζε ότι είμαστε 40 άτομα ορχήστρα από κάτω και ντρεπόντουσαν», συνέχισε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Κι εγώ έτσι σταμάτησα, είχα νιώσει άσχημα. Στους γονείς μου όμως ακόμα τα λέω. Αυτό δεν σταματάει ποτέ», παραδέχθηκε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

 

«Και πώς σταμάτησα να τα λέω; Όταν μια μέρα μου άνοιξε την πόρτα μία κυρία και μου είπε: καλά εσύ δεν ντρέπεσαι δυο μέτρα άντρας να λες τα κάλαντα; Και από τότε δεν ξαναπήγα ποτέ», κατέληξε στη χριστουγεννιάτικη ιστορία του ο Ετεοκλής Παύλου.

Read More

And More