Ετεοκλής Παύλου: «Υπάρχει ένας τηλεοπτικός αντίλογος με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου»

Τον Ετεοκλή Παύλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και εκείνος αναφέρθηκε στο ατύχημα της συζύγου και συμπαρουσιάστριάς του, Ελένης Χατζίδου, στην «κόντρα» με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκφέρει την άποψή του.

«Η Ελένη αυτή τη στιγμή πονάει. Είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Δεν είναι κάτι που χρήζει νοσηλείας ή επέμβασης, αλλά με την κατάλληλη θεραπεία και αγωγή που έχει ξεκινήσει ήδη, και κάποιες φυσιοθεραπείες, θα είναι όλα μια χαρά. Εκτός του ότι είναι η γυναίκα και ο άνθρωπος μου, όταν λείπει η παρουσιάστρια της εκπομπής, είναι ένα πλήγμα. Ωστόσο, η ομάδα είναι τόσο δουλεμένη που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Για μένα, είναι μπροστά η Ελένη και εγώ από πίσω» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, υπάρχει ένας τηλεοπτικός διάλογος, πολλές φορές και αντίλογος. Στο τέλος της ημέρας όμως, έχει ξεχαστεί όλο αυτό κι έχει φύγει» ανέφερε σε άλλο σημείο για την «κόντρα» με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Τέλος, ο Ετεοκλής Παύλου είπε,  «Σέβεσαι τον κάθε άνθρωπο για την καριέρα και την πορεία που έχει, αλλά αυτό δε σου στερεί το δικαίωμα να διαφωνήσεις, ούτε σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος δε μπορεί να κάνει λάθος σε κάτι. Θέλω και προσπαθώ, να λέω την άποψή μου πάντα. Αν διαφωνώ με κάτι, θα το πω».

 

Read More

And More