Eurovision 2020: Είναι επίσημο! Ποιος θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού;

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της…! Λίγο μετά τις 21:00 το κρατικό κανάλι ανακοίνωσε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη θα είναι η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2020! Ο φετινός ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στο Rotterdam στην Ολλανδία, μετά από τη μεγάλη νίκη του Ντάνκαν Λόρενς στην Eurovision 2019. Όσον αφορά τις ημερομηνία, ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει την Τρίτη 12 Μαΐου, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός την Πέμπτη 14 Μαΐου!

Ο μεγάλος Τελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαΐου 2020! Θα είναι η πέμπτη φορά που η Ολλανδία, με πληθυσμό 17 εκατομμυρίων κατοίκων θα φιλοξενήσει τον μουσικό διαγωνισμό.

Τη μουσική του «SUPERG!RL» συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade. Κοντόπουλος και Arcade υπογράφουν και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη Sharon Vaughn, ενώ creative director είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η 17χρονη Stefania, που επέλεξε η ΕΡΤ για να μας εκπροσωπήσει στην 65η διοργάνωση του Διαγωνισμού, είναι Ελληνίδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία, και συγκαταλέγεται ήδη στα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα της γενιάς της με δυναμική μουσική, τηλεοπτική και online παρουσία που της έχουν χαρίσει τον τίτλο του teen icon.

Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Read More

And More