Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovsion 2026 και τους 28 καλλιτέχνες με τραγούδια από όλο τον χώρο του πενταγράμμου, διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο που θα τους στείλει στη Βιέννη για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.
H Ελλάδα φέτος φαίνεται πως έχει βρει τον μυστικό συνδυασμό της επιτυχίας. Προτού καν διαλέξει ποιο τραγούδι θα την εκπροσωπήσει, πλασάρεται στην τρίτη θέση στα στοιχήματα, κάτι που η χώρα μας έχει να δει πάρα πολλά χρόνια. Πολλοί το αποδίδουν στο μέχρι ώρας μεγάλο φαβορί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακύλας
Ο Ακύλας, ο 27χρονος μουσικός από τις Σέρρες το ‘φερε. Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί την φρενίτιδα που θα προκαλούσε το τραγούδι του λίγους μήνες πριν, όταν τραγουδούσε στο πεζοδρόμιο να βγάλει τα προς το ζην.
Αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί. Πρώτος στα στοιχήματα, ενώ το τραγούδι του έχει ξεπεράσει τις 2,4 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το «Φέρτο» του Ακύλα, που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο σε λίγες εβδομάδες, ακούγεται ήδη παντού. Είναι το απόλυτο viral στα social media. Χιλιάδες χρήστες δράττουν την ευκαιρία να το φέρουν μαζί του.
Good Job Nicky
Ο Good Job Nicky, σε πολλούς γνωστός ως Νικόλας Βαρθακούρης, είναι ο γιος του θρυλικού Γιάννη Πάριου. Σύμφωνα με πολλούς eurofans, το τραγούδι του «Dark Side of the moon» είναι μία από τις αρτιότερες μουσικά συμμετοχές για την φετινή Eurovision.
Κάθε εμφάνισή του τραβάει τα βλέμματα. Οι γούνες, οι καρφίτσες και τα εκκεντρικά του κουστούμια προκαλούν εντύπωση. Το τραγούδι από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε και έγινε viral στα social media, αλλά και αγαπημένο του Ολυμπιονίκη Εμμανουήλ Κάραλη.
Marseaux
Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα της νέας γενιάς, η Μαρσώ, συστήνεται στο κοινό της Eurovision με ένα ανατρεπτικό για την ίδια τραγούδι. Μια μπαλάντα που γράφτηκε μέσα από την αναζήτηση της παιδικής ανεμελιάς.
Από τη στιγμή της ανακοίνωσης των ονομάτων είναι στην κορυφή του πίνακα στοιχημάτων, κρατώντας γερά την Τρίτη θέση μέχρι και αυτή την στιγμή. Η Eurovision ένα όνειρό της από μικρό παιδί. Φέτος αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το κυνηγήσει.
Evangelia
Η Evangelia προσπάθησε και πέρσι να πάει Eurovision, αλλά έχασε από την Κλαυδία. Φέτος επιστρέφει δυναμικά με την «Παρέα» της.
Το βάρος πλέον είναι στα χέρια των Ελλήνων, που μέσα από τους ημιτελικούς της Τετάρτης και της Παρασκευής και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, θα διαλέξουν τον καλλιτέχνη που θεωρούν ότι έχει το momentum για να φέρει στην Ελλάδα το χρυσό.
Δες το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή Live News:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ