Εβελίνα Παπούλια: «Είχα μια εσωτερική αιμορραγία, πήγα να πεθάνω και ο γυναικολόγος μου είπε ότι θα πρέπει να κάνω μικρή παιδί»

Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη 12/12 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον τρόπο που η ίδια αντιμετωπίζει την επιτυχία της, τη μητρότητα αλλά και τη σχέση με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

«Το “εγώ” μου τώρα πια νομίζω ότι βγαίνει πολύ σπάνια. Δε ξέρω αν είναι καλό αυτό, όταν έχεις λίγο μεγαλύτερο “εγώ”, έχεις και περισσότερες φιλοδοξίες, μεγαλύτερο θάρρος, θράσος, θέλω… Όσο μειώνεται το εγώ, αυτά αρχίζουν και πηγαίνουν λίγο για ύπνο. Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα ο άνθρωπος του εγώ. 

Είμαι λίγο της άποψης του να πας όπου σε πάει. Αυτά ήρθαν, από αυτά που ήρθαν διάλεξα το καλύτερο και εκεί πήγα. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Το κομμάτι επιλογής και ελευθερίας έχει να κάνει με αυτά που σου έρχονται. Δεν είμαι και ένας άνθρωπος που θα κυνηγήσει κάτι, ούτε ξέρω πάρα πολύ κόσμο μέσα στον χώρο και θα κάνω παρέα, και το ένα θα φέρει το άλλο….

Η επιτυχία ήρθε πολύ νωρίς, και λίγο τρόμαξα, υπήρχε μια περίεργη τάση. Δεν ήξερες αν κάποιος θα έρθει να σου πει κάτι γιατί είναι όντως καλό ή γιατί κάτι άλλο θα υπάρχει από πίσω. Αυτό με μάζεψε λίγο. Είμαι πιο πολύ του “εμείς”, να κάνουμε κάτι παρεΐστικα και να ανθίσουμε. Δεν είμαι τόσο της αυτοπροβολής….» ανέφερε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Σε άλλο σημείο, η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε στη μητρότητα και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί. Υπήρχε και μια δυσκολία, που έπρεπε να κάνω νωρίς παιδί γιατί μετά θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ ή δε θα έκανα καθόλου. Οπότε η στιγμή που ήρθε το παιδί ήταν τέλεια. Είχα πάθει μια σοβαρή εσωτερική αιμορραγία, πήγα να πεθάνω και μετά μου είπε ο γυναικολόγος ότι αν θέλω παιδί θα πρέπει να κάνω σύντομα. Το σύντομα δεν σημαίνει ότι ήταν εκείνη την περίοδο, απλά μου είπε ο γιατρός ότι θα πρέπει να είμαι μικρή, να μην το αφήσω» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Στην Αμερική δεν ένιωσα ποτέ μοναξιά. Όταν γύρισα ένιωσα πιο μόνη. Ένιωσα ότι ο ανταγωνισμός υπήρχε πολύ περισσότερο απ’ ότι στην Αμερική…

Δε μένω στα άσχημα πράγματα. Δε μπορώ να σου πω ότι τα βρήκα σκούρα. Βρήκα αυτά που μου ήρθαν, αυτά είναι που μου ανήκαν, αυτά που δε μου ήρθαν ανήκαν σε κάποιον άλλο. Και να κυνηγήσω κάτι, δε θα μου έρθει ποτέ όπως το έχω φανταστεί, ή μπορεί και να μη μου έρθει καθόλου. Δεν υπάρχει λόγος να κυνηγήσεις τίποτα… Δε ξέρω τι είναι τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Έχω αντιληφθεί δυσκολίες, μου έχουν πει ότι μου έχουν κάνει πράγματα, έχω δυσκολευτεί πολύ, αλλά δεν έπαθα τίποτα, όπως και ο άλλος δεν έπαθε κάτι…» είπε.

Τέλος, για τη σχέση με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου είπε,  «Τώρα πια δεν είμαι μαμά. Ως μαμά ήμουν πολύ μεθοδική και “τετράγωνη”. Τώρα είμαστε πιο πολύ φίλες… Πιστεύω ότι ένα παιδί πρέπει να ενηλικιώνεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να παίρνει τη ζωή στα χέρια του. Τη θαυμάζω πολύ την Αφροδίτη γι’ αυτό. Κάνει τα πάντα για την επιβίωσή της… Είναι αξιοθαύμαστη. Τη θαυμάζω από πολύ μικρή…Πέρα από αγάπη και αρχές δε θεωρώ ότι χρειάζεσαι να δώσεις κάτι άλλο στο παιδί… Ήμουν πάντα δίπλα της, ήξερα, απλά δεν ήξερε ότι ξέρω».

Read More

And More