Εβελίνα Παπούλια: «Μακάρι η κόρη μου να κάνει λάθη»

Με αφορμή τη νέα παράσταση που θα πρωταγωνιστεί, η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22/11 καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μέσα σε όλα μίλησε για τον τρόπο που βλέπει πλέον τα πράγματα σε σχέση με τη δουλειά της αλλά και τις συμβουλές που δίνει στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

«Νομίζω είμαστε μια γενιά που θέλαμε να μοιάζουμε με γυάπιδες… Πλέον έχω βγει από αυτό το μοτίβο. Δεν έχω κανέναν λόγο. Να κυνηγήσω τι; Να προλάβω τι; Ευχαριστημένη είμαι και ό,τι κάνω το κάνω με μεγάλη χαρά. Δεν υπάρχει το στρες που υπήρχε. Αυτό συνέβη μετά τον κορονοϊό. Άλλαξε πολύ από τότε όλο το πλαίσιο σε μένα…

Είχα έναν κανόνα, να λέω ναι. Πάντα πίστευα ότι το “ναι” αν δε μου ανήκει, θα γίνει όχι. Αν δε μου ανήκει δηλαδή μια δουλειά, είναι για κάποιο λόγο… Συνήθως, όπου φοβάμαι, εκεί πάω» είπε η Εβελίνα Παπούλια.

«Δεν έχω μυστικά… Δε θυμάμαι να έχω πει ποτέ σε κάποιον να μην πει κάτι που έχω πει… Είμαι πολύ ανοιχτό βιβλίο. Δεν έχω μυστικά. Δεν είμαι τόσο μυστηριώδης… Η κόρη μου, αν μου ζητήσει τη γνώμη μου θα της την πω. Αλλιώς όχι. Μακάρι να κάνει λάθη, από τα λάθη μαθαίνουμε… Με ρωτάει πράγματα. Θα βρω τον τρόπο να της πω αυτό που θέλω, αλλά πάντα της λέω να κάνει αυτό που πιστεύει και θέλει…» ανέφερε σε άλλο σημείο η Εβελίνα Παπούλια.

Read More

And More