Εύα Αντωνοπούλου: Εκνευρισμένη στον «αέρα» του Open – «Τι θέλετε να μας πείτε; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω»

Ανέβηκε η ένταση στο Open, κατά τη διάρκεια της βραδιάς για τις εκλογές 2023. Αφορμή στάθηκαν τα λεγόμενα του Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος αναφέρθηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς που «προστάτευσαν» τον Κώστα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της θητείας του. Η Εύα Αντωνοπούλου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της στον αέρα.

Ο Παύλος Γερουλάνος είπε χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Μπακογιάννης είναι ένας από τους ανθρώπους, τον οποίο υπερασπίστηκαν ή μάλλον δεν εξέθεσαν ποτέ κανένα από τα μεγάλα κανάλια. Και το λέω αυτό γιατί έζησα τι θα πει αντιπολίτευση στον Δήμο της Αθήνας. Όταν προστατεύετε έναν πολιτικό με αυτόν τον τρόπο, το πιθανότερο είναι ότι αργά ή γρήγορα…».

«Ποιος τον προστάτευσε; Ποια μεγάλα κανάλια; Τι είναι αυτά που λέτε κύριε Γερουλάνε; Εδώ είμαστε σε ένα συγκεκριμένο. Μη γενικεύετε. Ονοματίστε τα κανάλια και μη γενικεύετε. Δεν μου δημιουργεί κανέναν εκνευρισμό. Εδώ είμαστε στο Open αυτή τη στιγμή, μη γενικεύετε, ονοματίστε, μιλήστε με ονόματα. Τι θέλετε να μας πείτε; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να μας πείτε.

Δεν καταλαβαίνω. Μιλήστε συγκεκριμένα με ονόματα. Δεν γίνεται να γενικεύουμε, είμαστε στο Open αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να μιλάμε γενικά. Πρέπει να μιλήσετε με ονόματα, δεν μπορείτε να πετάτε μια μπαλωθιά στον αέρα», απάντησε η Εύα Αντωνοπούλου, με την Έλλη Στάη να σημειώνει ότι ο κ. Γερουλάνος προφανώς δεν αναφέρεται στο Open.

Δες πώς απάντησε ο Παύλος Γερουλάνος στην Εύα Αντωνοπούλου:

Read More

And More